Ψυχαγωγία

Άγριες Μέλισσες: Αυτή είναι η τελευταία σκηνή της σειράς

Το τελευταίο γύρισμα με την Ελένη Κίτσου και τον Δημήτρη Γκοτσόπουλο αποκάλυψε ο τελευταίος

Η σειρά Άγριες Μέλισσες που καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό, ρίχνει οριστικά αυλαία την ερχόμενη Πέμπτη 7 Ιουλίου μετά από τρία χρόνια επιτυχίας.

Η αυλαία των γυρισμάτων έπεσε μια εβδομάδα νωρίτερα, το απόγευμα της Πέμπτης 1 Ιουλίου. Μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram, ο Λάμπρος της σειράς, Δημήτρης Γκοτσόπουλος, φανέρωσε την σκηνή που γυρίστηκε τελευταία, ανάμεσα στον ίδιο και την Μαρία Κίτσου και η συγκίνηση ήταν μεγάλη.

Στην τελευταία σκηνή το ζευγάρι κάθεται στο τραπέζι του σπιτιού του, ο Λάμπρος πιάνει το χέρι της Ελένης και λέει: «Δεν υπάρχει λογαριασμός Λενιώ. Τον έχουμε πληρώσει. Δεν χρωστάμε άλλο αίμα! Θα είμαστε ασφαλείς!».

Όπως αναφέρει στην ανάρτησή του ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος: «Με αυτά τα λόγια και αυτή τη σκηνή οι Άγριες Μέλισσες 1/7/22 και ώρα 5:00μμ τελείωσαν τα γυρίσματα τους για πάντα! Ήθελα να τη μοιραστώ με όσους αγάπησαν τη δουλειά μας 3 χρόνια τώρα! Υ.γ Συγχωρέστε μου ένα αδικαιολόγητο βούρκωμα όταν θα τη βλέπετε απόψε το βράδυ!»

Μηχανή Αναζήτησης
Σχετικά Tags

Δημήτρης Γκοτσόπουλος Άγριες Μέλισσες

Το ανοιχτό περιοδικό στην Ελλάδα (/ By Artmotion Network https://artmotion.com/?)

Artmotion Network

Artmotion Network είναι ο προεπιλεγμένος λογαριασμός για την ομάδα μας όπου γράφουμε και υποστηρίζουμε το διαδικτυακό περιοδικό. Διαδικτυακό περιοδικό για οτι συμβαίνει στην Ελλαδα και στην Ευρωπη

Σχετικά Άρθρα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button