Ελλάδα

Έκλεψε όχημα για να μεταφέρει παράνομα μετανάστες

Τον έκαναν… τσακωτό στην Ορεστιάδα

Δεν του έφτανε ότι διακινούσε παράτυπους μετανάστες στο εσωτερικό της χώρας το έκανε και με κλεμμένο όχημα. Διακινητής συνελήφθη το πρωί της Παρασκευής 18 Φεβρουαρίου, κοντά στον οικισμό Πρωτοκκλησίου Έβρου, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας, να μεταφέρει πέντε αλλοδαπούς, με αυτοκίνητο που είχε κλέψει στην Κατερίνη.

Ο δράστης δεν σταμάτησε σε σήμα στάσης των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα, πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς, με αποτέλεσμα το όχημα να εκτραπεί της πορείας του και να ακινητοποιηθεί σε παρακείμενο αγροτικό δρόμο, χωρίς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός, ενώ ο οδηγός τράπηκε σε φυγή, πλην όμως ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη, αντιστεκόμενος κατά την σύλληψή του, μετέδωσε η ΕΡΤ.

Το όχημα, το οποίο κατασχέθηκε, είχε δηλωθεί ως κλαπέν την 15-2-2022 στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση έχει αναλάβει το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου.

Μηχανή Αναζήτησης
Σχετικά Tags

κλοπή αυτοκινήτου Ορεστιάδα Μετανάστες

Το ανοιχτό περιοδικό στην Ελλάδα (/ By Artmotion Network https://artmotion.com/?)

Artmotion Network

Artmotion Network είναι ο προεπιλεγμένος λογαριασμός για την ομάδα μας όπου γράφουμε και υποστηρίζουμε το διαδικτυακό περιοδικό. Διαδικτυακό περιοδικό για οτι συμβαίνει στην Ελλαδα και στην Ευρωπη

Σχετικά Άρθρα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button