Αθλητισμός

Αλέξανδρος Νικολαΐδης: Όταν έσπασε το πόδι του στα προημιτελικά των Ολυμπιακών Αγώνων του Σίδνεϊ – Δείτε βίντεο

«Έσπασε, έσπασε μαμά»

Ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης είχε συγκινήσει ξανά όλη την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϊ, όταν αγωνιζόμενος στον προημιτελικό τραυματίστηκε σοβαρά και φώναζε στην μητέρα του πως το πόδι του έσπασε.

Ο Έλληνας Ολυμπιονίκης, που απεβίωσε σήμερα το πρωί, αφού έχασε την μάχη με τον καρκίνο, είχε προσφέρει άλλη μία συγκινητική στιγμή κατά τη διάρκεια της λαμπρής καριέρας του, όταν αγωνιζόμενος στα προημιτελικά των Ολυμπιακών Αγώνων του Σίδνεϊ σε ηλικία 21 ετών κόντρα στον Κολομβιανό Μίλτον Κάστρο υπέστη έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό.

Σύμφωνα με το gazzetta.gr, σε μία προσπάθειά του να αποσπάσει τον πόντο από τον αντίπαλό του, έσπασε το δεξί του πόδι. Αμέσως έπεσε στο έδαφος σφαδάζοντας από τους πόνους και άρχισε να φωνάζει «Έσπασε, έσπασε μαμά». Είδε το όνειρό του για μετάλλιο να εξαφανίζεται σαν καπνός και ένας νέος γολγοθάς να ανοίγεται μπροστά του.

Ωστόσο, εκείνος δεν το έβαλε ποτέ κάτω και δεν απογοητεύτηκε από την άτυχη και σοκαριστική αυτή στιγμή και επιβραβεύτηκε γι’ αυτό με τα δύο αργυρά Ολυμπιακά μετάλλια, που κατέκτησε αργότερα στην Αθήνα και στο Πεκίνο.

Μηχανή Αναζήτησης

Σχετικά Tags

Αλέξανδρος Νικολαΐδης

Το ανοιχτό περιοδικό στην Ελλάδα (/ By Artmotion Network https://artmotion.com/?)

Artmotion Network

Artmotion Network είναι ο προεπιλεγμένος λογαριασμός για την ομάδα μας όπου γράφουμε και υποστηρίζουμε το διαδικτυακό περιοδικό. Διαδικτυακό περιοδικό για οτι συμβαίνει στην Ελλαδα και στην Ευρωπη

Σχετικά Άρθρα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button