Ψυχαγωγία

Αντίνοος Αλμπάνης: Δεν θα φανταζόμουν ποτέ ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης έχει τέτοιες πλευρές

«Η δική μου εμπειρία από τον Πέτρο ήταν μια καλή εμπειρία, όμως, αυτό από μόνο του δεν λέει κάτι»

Στην υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη αναφέρθηκε στην εκπομπή «Πρωινό» ο Αντίνοος Αλμπάνης, αφού οι δυο τους είχαν συνεργαστεί την περίοδο που ο Αντίνοος έδινε την μάχη του με τον καρκίνο.

«Περιμένω με πολύ μεγάλη αγωνία να μιλήσει η Δικαιοσύνη… Θέλω πάρα πολύ να φτάσουμε στην άκρη του νήματος. Εγώ αυτό που έχω να πω είναι ότι πάντα για τους ανθρώπους ο λογαριασμός βγαίνει στο τέλος της ημέρας. Οι άνθρωποι είμαστε και καλοί και κακοί και καθάρματα και υπέροχοι και γλυκύτατοι…

Η δική μου προσωπική εμπειρία από τον Πέτρο ήταν μια καλή εμπειρία, όμως, αυτό από μόνο του δεν λέει κάτι. Εγώ όταν έφτασα να συνεργαστώ με τον Πέτρο, ήταν ο χειμώνας που αρρώστησα, οπότε εκ των πραγμάτων υπήρχε μια συνθήκη πολύ συγκεκριμένη. Ένας άνθρωπος που έχει έμφυτο το να συμπεριφέρεται άσχημα ή προσβλητικά ή να είναι παραβατικός, νομίζω κάμπτεται με ένα τρόπο όταν έχει απέναντί του έναν άνθρωπο που νοσεί και το γνωρίζει ότι νοσεί. Δημιουργεί δηλαδή ένα προστατευτικό κλίμα. Οπότε, εγώ δεν είμαι μια ενδεικτική περίπτωση του πώς συμπεριφέρθηκε ο Πέτρος Φιλιππίδης σε εμένα, δεν μπορεί αυτό να αποτελέσει κριτήριο του τι είναι ο Πέτρος σαν άνθρωπος», αναφέρει ο Αντίνοος Αλμπάνης και συνεχίζει:

«Το να έχει συμπεριφερθεί καλά σε έναν άνθρωπο αλλά σε άλλους 100 να έχεις συμπεριφερθεί χυδαία, δεν σε κάνει καλό άνθρωπο. Εγώ έτυχε να έχω μια καλή εμπειρία με τον άνθρωπο αλλά σε καμία περίπτωση αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πιστεύω ότι ο Πέτρος μπορεί να έχει κάνει κάτι άσχημο ή δύσκολο γι’ αυτά τα κορίτσια τα οποία έχουν εκτεθεί αυτή τη στιγμή στο πανελλήνιο και μοιράζονται μαζί μας την εμπειρία τους». «Δεν θα φανταζόμουν ποτέ ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης έχει τέτοιες πλευρές γιατί η δική μου εμπειρία δεν έχει καμία σχέση με αυτό», κατέληξε ο Αντίνοος Αλμπάνης.

Μηχανή Αναζήτησης
Σχετικά Tags

Πέτρος Φιλιππίδης Αντίνοος Αλμπάνης

Το ανοιχτό περιοδικό στην Ελλάδα (/ By Artmotion Network https://artmotion.com/?)

Artmotion Network

Artmotion Network είναι ο προεπιλεγμένος λογαριασμός για την ομάδα μας όπου γράφουμε και υποστηρίζουμε το διαδικτυακό περιοδικό. Διαδικτυακό περιοδικό για οτι συμβαίνει στην Ελλαδα και στην Ευρωπη

Σχετικά Άρθρα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button