Τεχνολογία

Αυτές οι ρυθμίσεις θα σας «λύσουν τα χέρια» εάν έχετε κινητό Android

Τι μπορείτε να κάνετε για να γίνει το smartphone πιο λειτουργικό και γρήγορο

Αν έχετε Android, δοκιμάστε να τροποποιήσετε τις παρακάτω ρυθμίσεις και το κινητό σας θα γίνει πιο λειτουργικό και γρήγορο.

Για τη βελτίωση της ζωής της μπαταρίας

Η μπαταρία εξαντλείται πολύ γρήγορα και δε βγαίνετε από το σπίτι χωρίς φορτιστή ή powerbank; Αν πάτε στις ρυθμίσεις οθόνης, επιλέξετε τη φωτεινότητα και δεν της επιτρέπετε να προσαρμόζετε αυτόματα, αλλά το κάνετε χειροκίνητα, θα «σωθείτε». Μάλιστα, καλό είναι να τη διατηρείτε πάντα κάτω από το 50% – όσο πιο φωτεινή είναι η οθόνη, τόσο περισσότερη μπαταρία χρησιμοποιεί.

Για ομορφότερη οθόνη

Κατεβάζετε εφαρμογές, η οθόνη γεμίζει, δημιουργείτε φακέλους, εξακολουθεί να είναι γεμάτη και, κακά τα ψέματα, όχι όμορφη.

Αν πάτε στις ρυθμίσεις της αρχικής οθόνης, θα βρείτε την επιλογή «προσθήκης εικονιδίου στην οθόνη» ή «προσθήκης εφαρμογών στην οθόνη». Θα το απενεργοποιήσετε και οι εφαρμογές που κατεβάζετε, θα πάψουν να κρύβουν το φόντο σας.

Μηχανή Αναζήτησης

Για να μην το χάνετε ποτέ

Εντάξει, ποιος δεν έχει χάσει το κινητό του στο σπίτι, έχει πάρει τηλέφωνο από άλλη συσκευή για να θυμηθεί ότι τελικά το smartphone είναι στο αθόρυβο…

Για να μη χάσετε ποτέ το κινητό σας, ενεργοποιήστε το χαρακτηριστικό «Find My Device» της Google. Συνήθως, βρίσκεται στις ρυθμίσεις ασφαλείας της συσκευής.

Στη συνέχεια, μπορείτε να επισκεφθείτε το android.com/find από οποιονδήποτε υπολογιστή, tablet ή κινητό, να δημιουργήσετε λογαριασμό και να ξέρετε ανά πάσα στιγμή πού βρίσκεται.

Σχετικά Tags

Android κινητό

Το ανοιχτό περιοδικό στην Ελλάδα (/ By Artmotion Network https://artmotion.com/?)

Artmotion Network

Artmotion Network είναι ο προεπιλεγμένος λογαριασμός για την ομάδα μας όπου γράφουμε και υποστηρίζουμε το διαδικτυακό περιοδικό. Διαδικτυακό περιοδικό για οτι συμβαίνει στην Ελλαδα και στην Ευρωπη

Σχετικά Άρθρα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button