Ελλάδα

Αυτοκτονία γυμναστή στη Θεσσαλονίκη: Τι απαντά η Γεωργία Μπίκα για την εμπλοκή του ονόματός της

Ο αυτόχειρας σε ανάρτησή του ανέφερε ότι η 17χρονη που συνόδευσε την 24χρονη στο πάρτι της Πρωτοχρονιάς, είναι κόρη της γυναίκας που τον κατέστρεψε οικονομικά

Ο γυμναστής που κρεμάστηκε στη Θεσσαλονίκη αποκάλυπτε πολλά για τον θάνατό του στην τελευταία του ανάρτηση, ανάμεσα στην οποία ανέφερε, ότι η γυναίκα που του απέσπασε όλη την περιουσία είναι μέλος κυκλώματος μαστροπείας, ενώ ανέφερε πως είναι εκείνη που έπεισε τη Γεωργία Μπίκα να πάει στο πάρτι, όπου κατήγγειλε ότι βιάστηκε.

Η 24χρονη, η οποία δε δικαιώθηκε από το δικαστήριο, απαντά στα όσα ακούγονται. «Είμαι καθαρή, όποιος θέλει ας ψάξει», λέει χαρακτηριστικά μέσω της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα». Η αυτοκτονία του 50χρονου γυμναστή από τη Θεσσαλονίκη αποτελεί μία εξαιρετικά πολύπλοκη υπόθεση. Ο αυτόχειρας στο σημείωμα που άφησε, κάνει λόγο για μία γυναίκα που τον εκμεταλλεύτηκε οικονομικά. Η ίδια φαίνεται πως αποτελεί μέλος κυκλώματος μαστροπείας, το οποίο εκμεταλλεύεται κοπέλες και εκβιάζει επιχειρηματίες.

Μάλιστα, ο γυμναστής στην ανάρτησή του αναφέρεται και στην καταγγελία βιασμού της Γεωργίας Μπίκα, η οποία είχε απασχολήσει έντονα την επικαιρότητα. Συγκεκριμένα, ο 50χρονος έλεγε, πως η γυναίκα που τον κατέστρεψε οικονομικά είναι η μητέρα της 17χρονης φίλης της Γεωργίας Μπίκα, η οποία την συνόδευε στο Πρωτοχρονιάτικο πάρτι σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης.

«Υπήρξα μάρτυρας της επισταμένης καθοδήγησης και παρότρυνση της μητέρας της να παραβρεθεί η ανήλικη κόρη της μαζί με τη Γεωργία στο πολυσυζητημένο πάρτι σε γνωστό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης. Την παρακαλούσα να μην πάει η κόρη της. Το περίεργο της υπόθεσης είναι ότι πατέρας πήγε τα ευρήματα στην ασφάλεια και κίνησε την όλη διαδικασία. Εισαγγελική πρόταση… καταλήγει ότι η 24χρονη απασχόλησε ψευδώς και με δόλο τις αρχές… Υπήρχε λόγος τελικά να πάει. Από τη συγκεκριμένη γυναίκα πληροφορήθηκα ότι σκόπευα μαζί με τον άντρα της να βλάψουν τους… Και την οικογένειά του. Εξαπάτηση επιχειρηματικών για την απόσπαση χρηματικών κερδών με δόλωμα την ίδια του τη γυναίκα…αυτό έκανε και αυτή… Εξαπατούσαν γνωστά άτομα της πόλης μας, ακόμα και πελάτες από Κύπρο η Βουλγαρία τους έπαιρνε από αεροδρόμια, τους έφερνε β…, έκανε τα γλυκά ματιά και κάποιες φορές ήθελαν ναρκωτικά. Ένα καλά στημένο κόλπο, όπως η ίδια αποκαλούσε», έγραψε στην επίμαχη ανάρτησή του στο facebook ο γυμναστής.

Μηχανή Αναζήτησης

Η απάντηση της Γεωργίας Μπίκα

Η Γεωργία Μπίκα, που κατήγγειλε τον βιασμό της στο Πρωτοχρονιάτικο πάρτι, απαντά για τα όσα ακούγονται για την εμπλοκή της στην υπόθεση της αυτοκτονίας, μέσω της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα».

«Είναι κρίμα να φύγει κάποιος έτσι. Έχω διαβάσει την είδηση, όμως δε γνωρίζω κάτι για αυτό και ούτε έχει κάποια σχέση με εμένα η υπόθεση! Το τι μπορεί να γίνεται στο σπίτι του καθενός, δεν το γνωρίζω, ούτε με αφορά. Εγώ σας λέω από τη δική μου κρίση… Δεν ξέρω αν ισχύουν αυτά που γράφονται, γιατί δε γνωρίζω προσωπικά τη μητέρα της… Όσον αφορά στη φίλη μου, αν υπονοεί κάτι τέτοιο, δε μου έχει δώσει ποτέ κάποιο άσχημο σημάδι! Δεν είναι μαμά μου, ούτε μου έχει δώσει κάποια τέτοια εντύπωση. Προσωπικά όμως δεν την ξέρω καλά, μόνο την κόρη της…. Εάν έβλεπα ότι λειτουργεί με αυτόν τον τρόπο θα είχα απομακρυνθεί…

Φυσικά και συνδέουν εμένα, όμως όποιος θέλει μπορεί να ψάξει εάν θεωρεί ότι μπλέκομαι σε κάτι τέτοιο! Και είμαι καθαρή, δε θα έκανα ποτέ κακό σε κάποιον ούτε και θα τον εκμεταλλευόμουν. Με όλο το σεβασμό, το ότι κατήγγειλαν ένα περιστατικό και προσπαθούν να με μπλέξουν χωρίς να με γνωρίζουν προσωπικά, είναι το χειρότερο που μπορούν να κάνουν με κάποιον που ζητάει βοήθεια! Δεν είναι να πάρω κάτι πίσω γιατί εγώ γνωρίζω και μόνο, όλοι οι άλλοι θα πουν χωρίς να τους νοιάζει κάτι! Εγώ θέλω να ζήσω τη ζωή μου και αυτή τη στιγμή 24 χρόνων καλούμαι να διαχειρίζονται όλα αυτά τα πρωτόγνωρα πράγματα χωρίς να φταίω! Και δεν ήξερα τίποτα ποτέ, ούτε ήξερα τις οικογένειες που ήταν στην υπόθεση μου. Έπειτα τις έμαθα και αναζητούσα μια συγγνώμη! Δε θέλω άλλο να εκτίθεται η ζωή μου και η ψυχολογία μου σε όλο αυτό, ας κάνουν τη δουλειά τους οι αρμόδιοι. Οτιδήποτε άλλο βγαίνει σε site και προσπαθεί να εμπλέξει το όνομα μου σίγουρα είναι για να με βγάλει λάθος!», δηλώνει η Γεωργία Μπίκα.

Σχετικά Tags

ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΠΙΚΑ Θεσσαλονίκη Αυτοκτονία

Το ανοιχτό περιοδικό στην Ελλάδα (/ By Artmotion Network https://artmotion.com/?)

Artmotion Network

Artmotion Network είναι ο προεπιλεγμένος λογαριασμός για την ομάδα μας όπου γράφουμε και υποστηρίζουμε το διαδικτυακό περιοδικό. Διαδικτυακό περιοδικό για οτι συμβαίνει στην Ελλαδα και στην Ευρωπη

Σχετικά Άρθρα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button