Ψυχαγωγία

Γιώργος Μαυρίδης: «Τι; Θρησκευτικός γάμος; Δεν πάτε καλά!»

Αποκάλυψε όλο το παρασκήνιο του πολιτικού γάμου του

Γιώργος Μαυρίδης και Κρίστη Καθάργια έκαναν πρόσφατα πολιτικό γάμο, με το ζευγάρι να ετοιμάζεται επίσης να αναχωρήσει για Καμπότζη, στο πλαίσιο των γυρισμάτων του «Asian Express» στο Star.

Οι δυο τους μίλησαν στην εκπομπή [email protected], με τον Γιώργο Μαυρίδη αν σημειώνει: «Εμείς για μήνα του μέλιτος ήρθαμε και θα κάνουμε και το παιχνίδι. Έπεσε στο τραπέζι η πρόταση και είπαμε πάμε να περάσουμε καλά, να το διασκεδάσουμε. Κάπου εκεί είπαμε πάμε να κάνουμε έναν πολιτικό γάμο για να είμαστε με το χαρτί. Τα κάναμε όλα άμεσα».

Σύμφωνα με τον ίδιο, «πήραμε την απόφαση δύο εβδομάδες πριν. Πήρα τηλέφωνο τον αντιδήμαρχο που είναι φίλος μου και του λέω θέλουμε να παντρευτούμε. Οι γονείς μας το έμαθαν πέντε μέρες πριν ότι θα παντρευτούμε. Άμα δεν το μάθαινε και κανένας άλλος από όλους τους υπόλοιπους θα ήταν ακόμα καλύτερα, αλλά δεν μπορέσαμε να το αποφύγουμε».

«Είπαμε να μην αργήσουμε, να είμαστε δύο παρά εκεί. Έρχεται η μέρα του γάμου, μία και τέταρτο είμαι έτοιμος. Δυόμιση ώρα δεν έχει κατέβει ακόμα, λέει «έρχομαι». Στις τρεις παρά τέταρτο μου λέει «έλα ρε Γιώργο πώς κάνεις έτσι»; Φτάνουμε τρεις και δέκα και μου λέει «ηρέμησε, δεν έγινε κάτι, νύφη είμαι», συνέχισε ο Γιώργος Μαυρίδης.

Μηχανή Αναζήτησης

Όταν ρωτήθηκε αν θα κάνει θρησκευτικό γάμο στο μέλλον, ο Γιώργος Μαυρίδης αντέδρασε: «Τι; Θρησκευτικός γάμος; Δεν πάτε καλά!».

Σχετικά Tags

Γάμος Γιώργος Μαυρίδης

Το ανοιχτό περιοδικό στην Ελλάδα (/ By Artmotion Network https://artmotion.com/?)

Artmotion Network

Artmotion Network είναι ο προεπιλεγμένος λογαριασμός για την ομάδα μας όπου γράφουμε και υποστηρίζουμε το διαδικτυακό περιοδικό. Διαδικτυακό περιοδικό για οτι συμβαίνει στην Ελλαδα και στην Ευρωπη

Σχετικά Άρθρα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button