Ψυχαγωγία

Ελπίδα: Με τη Χαρούλα Αλεξίου κάναμε διαγωνισμό δίαιτας και ποια θα χάσει τα περισσότερα κιλά

«Με τον Γιάννη Πάριο δουλεύαμε παρέα και θυμάμαι που εξασκούσε τη φωνή του στους διαδρόμους»

Μια σύντομη, αλλά περιεκτική αναδρομή στην καλλιτεχνική της καριέρα έκανε η Ελπίδα στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» του Mega. Αποκάλυψε… πιπεράτες λεπτομέρειες από τα παρασκήνια με κορυφαίους τραγουδιστές.

«Προσπάθησα να γίνω αρχιτέκτονας αλλά ο Γεράσιμος Λαβρανός με έσπρωξε στο τραγούδι. Τραγουδούσα το “Καμιά φορά” κλαίγοντας στο στούντιο και εκεί εμφανίστηκε ο άντρας μου. Από τότε δεν χωρίσαμε ποτέ. Φτάσαμε με το “Σωκράτη εσύ superstar” στην Ιερουσαλήμ. Πήγε πολύ καλά το τραγούδι αλλά τότε δεν είχαμε ούτε μια σύμμαχο χώρα.

Το 1973 πήγα σε έναν διαγωνισμό στη Χιλή και βγήκαμε τέταρτοι. Ξαναπήγα το 1975 με ένα τραγούδι του αδερφού μου και βγήκαμε πρώτοι. Μου ζήτησαν τα Ημισκούμπρια να κάνουμε ένα ραπ τραγούδι. Διάλεξαν τα παιδιά τραγούδι και κάναμε την “Ντισκοτέκ”. Με τον Γιάννη Πάριο δουλεύαμε παρέα και θυμάμαι που εξασκούσε τη φωνή του στους διαδρόμους», είπε η Ελπίδα και συνέχισε ως εξής:

«Έκανε εξάσκηση μαζί με τον Γιώργο Νταλάρα και συναγωνίζονταν για το ποιος θα κάνει σπουδαιότερα γυρίσματα στη φωνή. Ο Τόλης Βοσκόπουλος ήταν τρομερός συνάδερφος, που δεν δημιουργούσε ποτέ προβλήματα. Με τη Χαρούλα Αλεξίου κάναμε διαγωνισμό δίαιτας, ανταγωνιζόμασταν η μία την άλλη ποια θα χάσει τα περισσότερα κιλά. Τελευταία μου έχουν συμβεί πράγματα που με στενοχωρούν πολύ. Έχασα τον σύζυγό μου και πέρασα ένα σοβαρό πρόβλημα με την υγεία μου».

Μηχανή Αναζήτησης
Σχετικά Tags

Χάρις Αλεξίου Ελπίδα (τραγουδίστρια) Γιάννης Πάριος

Το ανοιχτό περιοδικό στην Ελλάδα (/ By Artmotion Network https://artmotion.com/?)

Artmotion Network

Artmotion Network είναι ο προεπιλεγμένος λογαριασμός για την ομάδα μας όπου γράφουμε και υποστηρίζουμε το διαδικτυακό περιοδικό. Διαδικτυακό περιοδικό για οτι συμβαίνει στην Ελλαδα και στην Ευρωπη

Σχετικά Άρθρα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button