Ελλάδα

Επαφές Δένδια στο Παρίσι: Τι συζητήθηκε

Σύντομες συναντήσεις με τους υπουργούς Εξωτερικών της Αυστραλίας, της Ολλανδίας και της Σλοβενίας είχε ο Νίκος Δένδιας στο περιθώριο του Υπουργικού Φόρουμ για τη Συνεργασία στον Ινδο-Ειρηνικό που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Παρίσι.

«Στο περιθώριο του Υπουργικού Φόρουμ για τη Συνεργασία στον Ινδο-Ειρηνικό που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Παρίσι, είχα εγκάρδιες και σύντομες συναντήσεις με ομολόγους μου Αυστραλίας Marise Payne, της Ολλανδίας Wopke Hoekstra και της Σλοβενίας Anže Logar» έγραψε σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο υπουργός Εξωτερικών.

Νωρίτερα, ο υπουργός Εξωτερικών συναντήθηκε με τον Ινδό ομόλογό του, δόκτορα Σουμπραχμανιάμ Τζαϊσανκάρ. «Επιβεβαιώσαμε τις εξαιρετικές σχέσεις Ελλάδας-Ινδίας και την κοινή προσήλωση στο Διεθνές Δίκαιο και στο Δίκαιο της Θάλασσας. Συζητήσαμε και για την προσεχή επίσκεψή μου στην Ινδία, τις σχέσεις της ΕΕ με τα κράτη του Ινδο-Ειρηνικού, τις εξελίξεις σε Ουκρανία, Ανατολική Μεσόγειο, Μέση Ανατολή και Αφγανιστάν» επισημαίνεται σε άλλη ανάρτηση του Νίκου Δένδια.

Το ανοιχτό περιοδικό στην Ελλάδα (/ By Artmotion Network https://artmotion.com/?)

Μηχανή Αναζήτησης

Artmotion Network

Artmotion Network είναι ο προεπιλεγμένος λογαριασμός για την ομάδα μας όπου γράφουμε και υποστηρίζουμε το διαδικτυακό περιοδικό. Διαδικτυακό περιοδικό για οτι συμβαίνει στην Ελλαδα και στην Ευρωπη

Σχετικά Άρθρα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button