Ελλάδα

Ευγενία Σαμαρά για Στάθη Παναγιωτόπουλο: Σοκαρίστηκα, δεν μπορούσα να το πιστέψω

«Τα θύματα πρέπει να πάρουν το θάρρος και να μιλήσουν»

Στο στούντιο της εκπομπής «Καλύτερα δε Γίνεται» βρέθηκε η Ευγενία Σαμαρά για να μιλήσει μεταξύ άλλων γα την καθημερινή σειρά του Alpha, Σασμός. Μέσα σε όλα, όμως, η όμορφη ηθοποιός πήρε θέση για την υπόθεση με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο με τον οποίο και είχαν συνεργαστεί πριν μερικά χρόνια στο «Ράδιο Αρβύλα».

Η Ευγενία Σαμαρά μιλώντας στην πραρουσιάστρια του Alpha, Ναταλία Γερμανού, της είπε πως «με πας σε κάτι που είναι πολύ άσχημο. Σοκαρίστηκα πραγματικά πάρα πολύ, δεν θα μπω καν στη διαδικασία να σου πω πώς τον ήξερα εγώ, πως ήταν σε μένα γιατί δεν έχει καμιά σημασία. Αυτό που έχει σημασία είναι αυτό που έγινε και μαθεύτηκε. Με σόκαρε σοβαρά. Δεν μπορούσα να το πιστέψω. Σαν να πάγωσε για λίγο ο χρόνος.

Έβλεπα τα παιδιά στην εκπομπή, το έμαθα λίγα λεπτά πριν. Δεν έχω να πω κάτι άλλο, θέλω να σταθώ στο γεγονός ότι πρέπει να κρατήσουμε ότι τα θύματα πρέπει να πάρουν το θάρρος και να μιλήσουν. Η ντροπή δεν είναι πάνω τους, είναι πάντα στον θύτη. Όλο το υπόλοιπο ας το αναλάβει η δικαιοσύνη και ας κρίνει σωστά».

Σχετικά Tags

Στάθης Παναγιωτόπουλος Ευγενία Σαμαρά

Μηχανή Αναζήτησης

Το ανοιχτό περιοδικό στην Ελλάδα (/ By Artmotion Network https://artmotion.com/?)

Artmotion Network

Artmotion Network είναι ο προεπιλεγμένος λογαριασμός για την ομάδα μας όπου γράφουμε και υποστηρίζουμε το διαδικτυακό περιοδικό. Διαδικτυακό περιοδικό για οτι συμβαίνει στην Ελλαδα και στην Ευρωπη

Σχετικά Άρθρα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button