Ελλάδα

Ηράκλειο: Μετέτρεψαν το καφενείο σε «λέσχη»

«Χειροπέδες» σε 8 άτομα

Συνελήφθησαν, χθες το βράδυ σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου, οχτώ άτομα, μεταξύ των οποίων πέντε ημεδαποί και τρεις αλλοδαποί, για διενέργεια και συμμετοχή σε παράνομα τυχερά παίγνια.

Η σύλληψη τους έγινε κατά τον έλεγχο σε καφενείο του Δήμου Χερσονήσου όπου διαπιστώθηκε ότι ένας από τους ημεδαπούς που ήταν και ιδιοκτήτης της επιχείρησης, είχε επιτρέψει σε επτά άτομα τη συμμετοχή στη διενέργεια του απαγορευμένου τυχερού παιχνιδιου "ΘΑΝΑΣΗΣ" με συνομολόγηση χρηματικού στοιχήματος και με απόδοση κερδών στους παίκτες και το διοργανωτή, στην οποία συμμετείχε και ο ίδιος.

Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στους συλληφθέντες και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στον χώρο του καταστήματος και σε ειδικά διαμορφωμένο τραπέζι, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά το χρηματικό ποσό των 1.345 ευρώ και πέντε τράπουλες.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου.

Μηχανή Αναζήτησης
Σχετικά Tags

σύλληψη Τράπουλα Κρήτη

Το ανοιχτό περιοδικό στην Ελλάδα (/ By Artmotion Network https://artmotion.com/?)

Artmotion Network

Artmotion Network είναι ο προεπιλεγμένος λογαριασμός για την ομάδα μας όπου γράφουμε και υποστηρίζουμε το διαδικτυακό περιοδικό. Διαδικτυακό περιοδικό για οτι συμβαίνει στην Ελλαδα και στην Ευρωπη

Σχετικά Άρθρα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button