Τρόπος ζωής

Η Ιmany έρχεται στην Αθήνα με την εντυπωσιακή παράσταση «Voodoo Cello»

H μαγική φωνή της Ιmany που μας χάρισε επιτυχίες όπως το «Don’t Be So Shy» και το «You Will Never Know», έρχεται στις 27 Μαΐου, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, με την εντυπωσιακή παράσταση «Voodoo Cello», βασισμένη στην ομώνυμη τελευταία της δισκογραφική δουλειά.

Μια παράσταση όπου μοναδικοί πρωταγωνιστές είναι η φωνή της και οκτώ τσέλο που τη συνοδεύουν σε ένα μοναδικό κοντσέρτο για φωνή και έγχορδα. Όπως λέει η ίδια, το τσέλο όχι μόνο είναι κοντά στην ανθρώπινη φωνή αλλά έχει και γυναικείες καμπύλες.

Μέσα από μια άψογα σκηνοθετημένη, εντυπωσιακή performance, η Ιmany ερμηνεύει μια σειρά από σπουδαία τραγούδια της ποπ από ένα αχανές εύρος επιλογών, που κυμαίνονται από Νίνα Σιμόν, σε Radiohead, Κατ Στίβενς, Ντόνα Σάμερ, Μαντόνα, Εντ Σίραν, Μπομπ Μάρλεϊ, καταργώντας σύνορα και στερεότυπα.

Μέσα από τη δυναμική της ερμηνεία και τη μαγεία των εγχόρδων που ενίοτε ροκάρουν σκληρά, εστιάζει θεματικά ως σύγχρονη μάγισσα στη γυναικεία δύναμη και ενέργεια.

Μηχανή Αναζήτησης

Παράλληλα με τη μουσική, η Imany βρίσκει χρόνο για μια σειρά από πράξεις ευθύνης και ακτιβισμού. Είναι πρέσβειρα της Οργάνωσης EndoMind Association που πολεμά την ασθένεια της ενδομητρίωσης, υπέρμαχος των ίσων δικαιωμάτων των ανθρώπων -απόρροια της καταγωγής της από τις Κομόρες αλλά και ενεργό μέλος σε δράσεις για την κλιματολογική αλλαγή.

Συντελεστές

Ιδέα – Σχεδιασμός – Ενορχηστρώσεις: Imany
Χορογραφίες: Thierry Thieû Niang
Εικαστική επιμέλεια: Eugenio Recuenco
Σχεδιασμός φωτισμού: François Menou
Σχεδιασμός ρούχων: Olivier Rousteing – Maison Balmain

--

Το ανοιχτό περιοδικό στην Ελλάδα (/ By Artmotion Network https://artmotion.com/?)

Artmotion Network

Artmotion Network είναι ο προεπιλεγμένος λογαριασμός για την ομάδα μας όπου γράφουμε και υποστηρίζουμε το διαδικτυακό περιοδικό. Διαδικτυακό περιοδικό για οτι συμβαίνει στην Ελλαδα και στην Ευρωπη

Σχετικά Άρθρα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button