Ψυχαγωγία

Κωνσταντίνα: Έχασα από τις τράπεζες τα χρήματα που δούλεψα μια ζωή

Η φημισμένη τραγουδίστρια εξιστορεί πώς της συνέβη και γιατί την έχει σημαδέψει μαζί με όσα έχουν συμβεί στον πατέρα της στον πόλεμο της Κύπρου

Σοκάρουν όσα είπε η Κωνσταντίνα στην εκπομπή Status του καναλιού ASTRA, τόσο για τον χαμό του πατέρα της στην Κύπρο, όσο και για τα χρήματα που έχασε.

«Με έχει στιγματίσει σαν παιδί ο χαμός του πατέρα μου που είναι μέσα στους δύο χιλιάδες αγνοούμενους. Ένα πολύ μεγάλο πλήγμα. Έχουμε δώσει DNA. Στη δική μας οικογένεια δεν υπήρχε κάποια εξέλιξη, έχουμε δει όμως σε άλλες οικογένειες, έχουν βρεθεί ομαδικοί τάφοι, βρέθηκαν άνθρωποι και τους έθαψαν τώρα. οπότε περιμένουμε κι εμείς ένα τηλεφώνημα κάποια στιγμή ότι έχει ανοιχτεί κάποιος ομαδικός τάφος, έχουν βρεθεί τα κόκκαλα του πατέρα μου για να τον θάψουμε έτσι όπως πρέπει», είπε η Κωνσταντίνα και συνέχισε:

Το δεύτερο είναι πριν από μια δεκαετία που επένδυσα τα χρήματά μου στις κυπριακές τράπεζες και οι κυπριακές τράπεζες θεώρησαν ότι πρέπει να πάρουν τα χρήματα από τον κόσμο. Όλο αυτό μου στοίχισε γιατί ήταν τα χρήματα που δούλεψα μια ζωή και είπα θα προχωρήσω παρακάτω γιατί έχω μια κόρη, γιατί η ζωή μου είναι μπροστά μου και μπορώ να το παλέψω.

Έχασα τα μετρητά. Μίλησαν για κούρεμα, αλλά ουσιαστικά δεν έγινε κούρεμα. Η Λαϊκή Τράπεζα πήρε τα λεφτά από τον κόσμο, πήρε όλα τα χρήματα από τον κόσμο».

Μηχανή Αναζήτησης

Όσο για την καριέρα της επισήμανε: «Μια καριέρα δεν μπορεί να είναι στο ίδιο level. Κάποια στιγμή έρχεται η πτώση και εκεί κρίνεται ο κάθε καλλιτέχνης να δεχθεί την κατάσταση και να βρει τις ισορροπίες του. Έκανα πάρα πολλή δουλειά με τον εαυτό μου για να βρω τις ισορροπίες μου μετά από την εικοσαετία που ήμουν το πρώτο όνομα».

Σχετικά Tags

πατέρας Κωνσταντίνα (τραγουδίστρια) Τράπεζες χρήματα

Το ανοιχτό περιοδικό στην Ελλάδα (/ By Artmotion Network https://artmotion.com/?)

Artmotion Network

Artmotion Network είναι ο προεπιλεγμένος λογαριασμός για την ομάδα μας όπου γράφουμε και υποστηρίζουμε το διαδικτυακό περιοδικό. Διαδικτυακό περιοδικό για οτι συμβαίνει στην Ελλαδα και στην Ευρωπη

Σχετικά Άρθρα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button