Ψυχαγωγία

Κώστας Κόκλας: Ήταν καθεστώς το μπούλινγκ στο θέατρο για όσους δούλευαν στην τηλεόραση

«Έχω δει και δεχθεί χειρονομίες πάνω στη σκηνή και βία»

Για την άσχημη συμπεριφορά από συναδέλφους του στο θέατρο μίλησε ο Κώστας Κόκλας, ο οποίος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος» της ΕΡΤ. Ο μίλησε για μπούλινγκ και σκληρές, βίαιες συμπεριφορές επειδή εργαζόταν και σε τηλεοπτικά σίριαλ.

«Ήταν καθεστώς οι ηθοποιοί του θεάτρου να σνομπάρουν τους ηθοποιούς της τηλεόρασης. Η τηλεόραση ήταν κάποτε κάτι δεύτερο, κάτι ευτελές, που δεν αρμόζει σε έναν ηθοποιό. Έλεγαν μάλιστα 'μην κάνεις τηλεόραση γιατί θα καείς'. Ήταν καθεστώς αυτό. Εγώ μεγάλωσα σε μια γενιά που έχει δεχθεί αρκετό μπούλινγκ μέχρι να μπορέσει να βρει το δρόμο του και να δει τι είναι καλό και τι όχι, τι πρέπει και τι όχι. Πολλοί δεν άντεξαν σε αυτή τη δουλειά», είπε ο Κώστας Κόλκας και τόνισε:

«Άντεξαν όσοι αγαπούν πάρα πολύ αυτοί την δουλειά, είχαν δυνατή προσωπικότητα και χαρακτήρα οπότε μπορούσαν να βγάλουν κάποια άκρη.

Έχω δει και δεχθεί χειρονομίες πάνω στη σκηνή και βία αλλά ευτυχώς ήταν εξαίρεση και αυτό το κάνει πέρα ο χώρος σιγά σιγά. Όλοι αυτοί για τους οποίους ακούστηκαν, δηλαδή, όλα αυτά, δεν υπάρχουν πια στον χώρο. Το σοβαρότερο είναι το μπούλινγκ για το αν κάνεις για αυτή τη δουλειά και τι πρέπει να κάνεις για να είσαι σε αυτή την δουλειά».

Μηχανή Αναζήτησης
Σχετικά Tags

Κώστας Κόκλας Θέατρο Τηλεόραση μπούλινγκ

Το ανοιχτό περιοδικό στην Ελλάδα (/ By Artmotion Network https://artmotion.com/?)

Artmotion Network

Artmotion Network είναι ο προεπιλεγμένος λογαριασμός για την ομάδα μας όπου γράφουμε και υποστηρίζουμε το διαδικτυακό περιοδικό. Διαδικτυακό περιοδικό για οτι συμβαίνει στην Ελλαδα και στην Ευρωπη

Σχετικά Άρθρα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button