Ψυχαγωγία

Κώστας Φαλελάκης: Σκέφτηκα στην αυτοκτονία μετά το θάνατο του Μηνά Χατζησάββα

Πέρασε δύσκολα ο σύντροφος του ηθοποιού

Για την δύσκολη περίοδο που πέρασε με την απώλεια του συντρόφου του, Μηνά Χατζησάββα, μίλησε ο Κώστας Φαλελάκης σε συνέντευξη στην εκπομπή Super Κατερίνα.

«Αυτή η διετία ήτα το δεύτερο διαλυτικό σημείο της ζωής μου. Το πρώτο ήταν ο θάνατος του Μηνά. Απομονώθηκα λίγο μετά από αυτήν την απώλεια, δεν έβγαινα, δεν μου ήταν ευχάριστο. Είχα σκεφτεί αρκετά την αυτοκτονία. Με αγκάλιασε τόσο πολύς κόσμος και μου έδωσε μια δύναμη αυτό, που επιστρέφοντας στο σπίτι, ντράπηκα που είχα σκεφτεί έτσι. Έφτασα σε σημείο να το οργανώσω στο μυαλό μου το πως θα γίνει και που θα γίνει» ανέφερε ο Κώστας Φαλελάκης και συνέχισε ως εξής:

«Δεδομένου ότι κατάγομαι από μια θεατρική γενιά, όπου η αλαζονεία κι η αγένεια, ήταν προϋποθέσεις δημιουργίας. Μπορώ να πω ότι το MeToo βοήθησε πολύ, μπορεί και μιλά κανείς. Δεν τολμούσε κανείς να μιλήσει κι υπομέναμε αυτήν τη συμπεριφορά. Μας άρεσε γιατί δεν ξέραμε ότι υπάρχει ελευθερία. Όταν βγήκα στο θέατρο, τέτοιες συμπεριφορές συνάντησα και θεώρησα ότι είναι το κανονικό».

Σχετικά Tags

Κώστας Φαλελάκης Μηνάς Χατζησάββας

Μηχανή Αναζήτησης

Το ανοιχτό περιοδικό στην Ελλάδα (/ By Artmotion Network https://artmotion.com/?)

Artmotion Network

Artmotion Network είναι ο προεπιλεγμένος λογαριασμός για την ομάδα μας όπου γράφουμε και υποστηρίζουμε το διαδικτυακό περιοδικό. Διαδικτυακό περιοδικό για οτι συμβαίνει στην Ελλαδα και στην Ευρωπη

Σχετικά Άρθρα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button