Ψυχαγωγία

Λάκης Γαβαλάς: Δεν θα είμαι στο GNTM γιατί δεν έχω κάνει διεθνή καριέρα

«Η ζωή είναι να είμαστε καλοί άνθρωποι και πριν κοιμηθούμε το βράδυ να πούμε έπραξα και σήμερα το καλό»

Για τους πλειστηριασμούς των ακινήτων του, το ενδεχόμενο να ξαναπάει φυλακή λόγω χρεών, το GNTM και τη στάση ζωής του μετά την περιπέτεια που πέρασε από την χρεοκοπία του και έπειτα, μίλησε στην εκπομπή Πρωινό με αφορμή την έκδοση του βιβλίου του ο Λάκης Γαβαλάς.

Ο σχεδιαστής μόδας άφησε και πάλι αιχμές κατά του δημοσίου, με αφορμή των πλειστηριασμό του ακινήτου του στην Κάντζα, το οποίο όπως είπε, εκχωρήθηκε σε εξευτελιστική τιμή, σε σχέση με την αξία του. Μάλιστα, είπε ότι όταν πήγε να το δει, αντίκρισε μια εικόνα απόλυτης λεηλασίας. Ο Λάκης Γαβαλάς επεσήμανε, ότι παρά τους πλειστηριασμούς, τόσο της έδρας της πρώην εταιρείας του στην Κάντζα, αλλά και της έπαυλής του στη Μύκονο και καμιά δεκαριά άλλων ακινήτων του, όπως είπε, εξακολουθεί να χρωστάει στο Δημόσιο και δεν απέκλεισε κάποια στιγμή να ξαναπάει φυλακή. «Ποτέ δεν ξέρεις με αυτούς» είπε χαρακτηριστικά απαντώντας σε σχετική ερώτηση.

Ο Λάκης Γαβαλάς άφησε όμως αιχμές και για ανθρώπους του περιβάλλοντός του, λέγοντας με νόημα: «Θέλω να σας πω, επειδή βλέπω χαμογελούν τα μάτια σας και για μένα αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό, σας έδωσα να καταλάβετε, ότι η ζωή δεν τελειώνει με μια αποτυχία, η οποία μπορεί να είναι εμπορική, κάποιας ιδέας που δεν υλοποιείται. Η ζωή είναι να είμαστε καλοί άνθρωποι και πριν κοιμηθούμε το βράδυ να πούμε έπραξα και σήμερα το καλό.

Όταν κάποιος σου λέει, ότι "επειδή σήμερα βαρέθηκα να σου μιλάω, μπαίνω στην πισίνα μου να κολυμπήσω κι εσύ πήγαινε στην πλατεία να πάρεις αέρα", το ότι δημιούργησες σε αυτόν τον άνθρωπο αυτό το κόμπλεξ, γιατί ξέρετε πώς είναι η πισίνα του και με ποιους είναι παρέα και τι κάνει, εγώ είμαι ευτυχισμένος που θα πήγαινα στην πλατεία. Και ειδικά αυτή τη συγκεκριμένη φορά ήμουν στην πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη, που είναι και τέλεια».

Μηχανή Αναζήτησης

Σε ερώτηση για το αν θα είναι στο GNTM, ο Λάκης Γαβαλάς απάντησε χαρακτηριστικά: «Εγώ δεν θα είμαι, γιατί δεν έχω κάνει διεθνή καριέρα. Μη γελάτε όταν μιλάω σοβαρά».

Σχετικά Tags

Λάκης Γαβαλάς

Το ανοιχτό περιοδικό στην Ελλάδα (/ By Artmotion Network https://artmotion.com/?)

Artmotion Network

Artmotion Network είναι ο προεπιλεγμένος λογαριασμός για την ομάδα μας όπου γράφουμε και υποστηρίζουμε το διαδικτυακό περιοδικό. Διαδικτυακό περιοδικό για οτι συμβαίνει στην Ελλαδα και στην Ευρωπη

Σχετικά Άρθρα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button