Ψυχαγωγία

Λοbby Burger Lounge : Εκεί που τα sliders συναντούν τα cocktails!

Στην πιο γαστρονομική γωνιά της Αθήνας, στο ισόγειο του Electra Metropolis άνοιξε τις πόρτες του το Λοbby, το απόλυτο burger lounge που συνδυάζει απόλυτα την tailor made γευστική εμπειρία με τον παλμό της πόλης.

Αφορμή για το νέο κορυφαίο στέκι της Αθήνας αποτέλεσε το πάθος για καλό φαγητό, αλλά και όλα εκείνα τα στοιχεία που χωρίς να το καταλάβουμε, μας κάνουν να νιώθουμε ζεστά και οικεία : η αρχιτεκτονική, η εμμονή στη λεπτομέρεια, ή ένα φαινομενικά απλό αλλά πεντανόστιμο comfort street food, όπως ένα burger. Ή ακόμα καλύτερα.. ένα slider.

Ο Σάκης Βενέτης – Group Executive Chef του Ομίλου Electra Hotels & Resorts και ο Χάρης Ζευγούλης – Executive Chef του ξενοδοχείου Electra Metropolis Athens με κοινή φιλοσοφία τη σύγχρονη ελληνική κουζίνα, κατόρθωσαν συνδυάζοντας την τεχνοτροπία του πρώτου και την αισθητική του δεύτερου, να συνθέσουν μια διαφορετική εκδοχή του street food που δίνει έμφαση σε επιλεγμένες πρώτες ύλες απ’ όλα τα μέρη της Ελλάδας. Το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό. Περίτεχνες και απολαυστικές γαστρονομικές επιλογές από mini burgersή sliders όπως τα ονομάζουν στο Λοbby, φτιαγμένες για να τις απολαμβάνουμε κάθε ώρα της ημέρας με καλούς φίλους και παγωμένες μπίρες (από 15 διαφορετικές ελληνικές μικροζυθοποιίες) ή essential cocktails που αναδεικνύουν τις γεύσεις όλων των υλικών.

Το Λοbby Burger Lounge είναι αφιερωμένο στη γεύση και στις στιγμές που δημιουργούμε και θέλουμε να μοιραζόμαστε. Και το φαγητό του είναι φτιαγμένο, ακριβώς έτσι. Συνδυασμένο με αυτόν τον χώρο που εκφράζει την πιο σύγχρονη εκδοχή της Αθήνας, αποτελεί την ιδανική πρόταση για κάθε ώρα της μέρας: από ένα ελαφρύ και νόστιμο lunch break, μέχρι ένα διάλειμμα ανάμεσα στα ψώνια ή early drinks με την καλύτερη παρέα.

Μηχανή Αναζήτησης

Λοbby Burger Lounge – Βουλής 30 & Απόλλωνος 10557

Το ανοιχτό περιοδικό στην Ελλάδα (/ By Artmotion Network https://artmotion.com/?)

Artmotion Network

Artmotion Network είναι ο προεπιλεγμένος λογαριασμός για την ομάδα μας όπου γράφουμε και υποστηρίζουμε το διαδικτυακό περιοδικό. Διαδικτυακό περιοδικό για οτι συμβαίνει στην Ελλαδα και στην Ευρωπη

Σχετικά Άρθρα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button