Αθλητισμός

Μίλτος Τεντόγλου: «Αργυρός» στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου

Έχασε το χρυσό στο τέλος από τον Κινέζο Βανγκ

Σε ένα απίστευτο θρίλερ εξελίχθηκε, κυριολεκτικά από το πουθενά, ο τελικός του μήκους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Όρεγκον.

Ο Μίλτος Τεντόγλου έδειχνε ανίκητος, κάνοντας 8,30μ. στη δεύτερη προσπάθειά του και 8,32μ. στην πέμπτη, έχασε, ωστόσο, το χρυσό μετάλλιο από τον απίθανο Κινέζο Γουάνγκ, ο οποίος «πέταξε» στα 8,36 μέτρα στο τελευταίο του άλμα, κατακτώντας την πρωτιά! Ο Κινέζος ταξίδεψε στις ΗΠΑ μετά από μία πολύ δύσκολη χρονιά για τον ίδιο και έχοντας καλύτερη φετινή επίδοση στα 7,67μ., πέτυχε, ωστόσο, μία μεγάλη -και ανέλπιστη- ανατροπή και νίκη, αφήνοντας τον Τεντόγλου στη δεύτερη θέση και το ασημένιο μετάλλιο. Τρίτος ήταν ο Ελβετός Εχάμερ με 8,16μ.

Σε κάθε περίπτωση, το πρώτο μετάλλιο για την Ελλάδα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα είναι γεγονός και μάλιστα, παρθενικό στο μήκος, ενώ ο Τεντόγλου γράφει ιστορία, καθώς έφτασε σε άλλη μία διοργάνωση στο βάθρο, κάνοντας, δε, τον καλύτερο τελικό της καριέρας του.

Σχετικά Tags

Μίλτος Τεντόγλου

Μηχανή Αναζήτησης

Το ανοιχτό περιοδικό στην Ελλάδα (/ By Artmotion Network https://artmotion.com/?)

Artmotion Network

Artmotion Network είναι ο προεπιλεγμένος λογαριασμός για την ομάδα μας όπου γράφουμε και υποστηρίζουμε το διαδικτυακό περιοδικό. Διαδικτυακό περιοδικό για οτι συμβαίνει στην Ελλαδα και στην Ευρωπη

Σχετικά Άρθρα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button