Οικονομια

Μετά το σουβλάκι, η ακρίβεια «χτύπησε» και την πίτσα

Η ακρίβεια που σαρώνει την αγορά έχει αυξήσει την τιμή σε πολλά προϊόντα και μετά το σουβλάκι, ήρθε η σειρά της πίτσας, καθώς καταγράφει αύξηση 15% σε σχέση με πέρυσι.

Όπως αναφέρει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, οι κάτοικοι στο Ψυχικό, τη Βούλα, τη Νέα Σμύρνη, το Κολωνάκι, τη Βουλιαγμένη πληρώνουν ακριβά, με την μέση τιμή να αγγίζει τα 13 ευρώ, ενώ σε Αμπελόκηπους, Κυψέλη, Νίκαια, Καματερό το κόστος διαμορφώνεται στα 6,5 ευρώ.

Έτσι, ο φόβος των καταστηματαρχών αλλά και των καταναλωτών είναι πως το επόμενο διάστημα είναι πιθανό να αυξηθεί και άλλο η τιμή της πίτσας κάνοντας την είδος πολυτελείας.

Χαρακτηριστικά, η απλή πίτσα, γνωστή και ως Μαργαρίτα, κοστίζει στην Κυψέλη από 5 έως 7 ευρώ, με την τιμή της σπέσιαλ να διαμορφώνεται από 6,30 μέχρι 8,50 ευρώ.

Μηχανή Αναζήτησης

Οι ανατιμήσεις λοιπόν στις πρώτες ύλες και τα σιτηρά δείχνουν πως θα συνεχιστούν, συμπαρασύροντας τις τιμές στο γρήγορο και δημοφιλές φαγητό.

Το ανοιχτό περιοδικό στην Ελλάδα (/ By Artmotion Network https://artmotion.com/?)

Artmotion Network

Artmotion Network είναι ο προεπιλεγμένος λογαριασμός για την ομάδα μας όπου γράφουμε και υποστηρίζουμε το διαδικτυακό περιοδικό. Διαδικτυακό περιοδικό για οτι συμβαίνει στην Ελλαδα και στην Ευρωπη

Σχετικά Άρθρα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button