Ελλάδα

Μύκονος: Κύκλωμα γέμισε με ναρκωτικά το νησί – Είχαν ακόμη και χάπια σε σχήμα…. νεκροκεφαλής

Συνελήφθησαν τρεις υπήκοοι Βόρειας Μακεδονίας – Διέθεταν ουσίες για όλα τα… γούστα και βαλάντια

Απόβαση στη Μύκονο έκαναν τρία μέλη εγκληματικής οργάνωσης ναρκωτικών από την Βόρεια Μακεδονία, οι οποίοι διακινούσαν στο νησί ουσίες για όλα τα… γούστα και βαλάντια, ενώ εντύπωση έκαναν ακόμη και στους έμπειρους αστυνομικούς τα χάπια σε σχήμα… νεκροκεφαλής.

Ειδικότερα, έπειτα από εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα συνελήφθησαν οι τρεις αλλοδαποί και σχηματίστηκε σε βάρος τους ποινική δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα. Επιπλέον, συνελήφθη ένας ακόμη αλλοδαπός για απόπειρα προμήθειας ναρκωτικών ουσιών. Όπως διακριβώθηκε από την αστυνομική έρευνα και αξιολόγηση του συλλεχθέντος προανακριτικού υλικού, οι κατηγορούμενοι είχαν οργανωθεί σε εγκληματική ομάδα, με διακριτούς ρόλους (προμηθευτής με αρχηγικό ρόλο και διακινητές) και προέβαιναν σε διακίνηση ποσοτήτων ναρκωτικών στο νησί, με μικροσυσκευασίες, σε ενδιαφερομένους χρήστες.

Για τον τερματισμό της εγκληματικής τους δραστηριότητας, από την Υποδιεύθυνση Αστυνομίας Μυκόνου οργανώθηκε επιχείρηση από αστυνομικούς που χειρίζονταν την υπόθεση, οι οποίοι, αφού σκιαγράφησαν την κινητικότητα των δραστών, προχώρησαν στον εντοπισμό και την επ’ αυτοφώρω σύλληψή τους τη στιγμή που μετακινούνταν σε νέο κατάλυμα, προκειμένου να αποκρύψουν τα ίχνη τους.

Μηχανή Αναζήτησης

Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

– 437 ναρκωτικά δισκία XTC με απεικόνιση νεκροκεφαλής
– Τριμμένα δισκία XTC σε σκόνη βάρους 91,8 γραμμ.
– 72 γραμμ. ναρκωτική ουσία 2 c – b .
– 219,8 γραμμ. κοκαΐνη
– 270,9 γραμμ. κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη ( MDMA )
– 155,7 γραμμ. ακατέργαστη κάνναβη
– Ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας
– Δίκυκλη μοτοσυκλέτα, την οποία χρησιμοποιούσαν ως μέσο μεταφοράς των ναρκωτικών
– Τρία κινητά τηλέφωνα
– Το χρηματικό ποσό των 2.370 ευρώ

Κατά τη διάρκεια της έρευνας συνελήφθη ο τέταρτος αλλοδαπός, ο οποίος προσήλθε κατόπιν προκαθορισμένης συνάντησης στο σημείο σκοπεύοντας να αγοράσει ναρκωτικά από τους διακινητές. Στην κατοχή του βρέθηκαν 0,5 γραμμ. κοκαΐνη, 3,7 γραμμ. κάνναβη, κινητό τηλέφωνο και το χρηματικό ποσό των 370 ευρώ, τα οποία κατασχέθηκαν. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Σύρου.

Σχετικά Tags

Μύκονος Ναρκωτικά

Το ανοιχτό περιοδικό στην Ελλάδα (/ By Artmotion Network https://artmotion.com/?)

Artmotion Network

Artmotion Network είναι ο προεπιλεγμένος λογαριασμός για την ομάδα μας όπου γράφουμε και υποστηρίζουμε το διαδικτυακό περιοδικό. Διαδικτυακό περιοδικό για οτι συμβαίνει στην Ελλαδα και στην Ευρωπη

Σχετικά Άρθρα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button