Ψυχαγωγία

Νίκος Αναδιώτης: Δεν με ενδιαφέρουν στη συγκεκριμένη περίοδο τα χρήματα

Ο ηθοποιός εξήγησε τους λόγους που μετακόμισε με την οικογένειά του στο Αίγιο

Στο πλατό της εκπομπής «Μαμα-δες» βρέθηκε ο Νίκος Αναδιώτης, που θα προβληθεί αυτό το Σαββατοκύριακο στη δημόσια τηλεόραση. Ο ηθοποιός μίλησε για τους λόγους που οδήγησαν τον ίδιο και την σύζυγο του, Βασιλική να μετακομίσουν με τα παιδιά τους στο Αίγιο.

Στο απόσπασμα που παίχτηκε στην εκπομπή Happy Day του Alpha, ο Νίκος Αναδιώτης σημείωσε χαρακτηριστικά «τα παιδιά μας πάνε σχολείο στο Αίγιο, λίγα χιλιόμετρα μακριά από την Αθήνα. Είναι χαρούμενα εκεί πέρα και έτσι τουλάχιστον μας δείχνουν. Εγώ το σχολείο το τελείωσα στο Αίγιο, η γυναίκα μου για καλή μας τύχη μεγάλωσε και αυτή σε επαρχία οπότε ξέρουμε πως είναι η ζωή της επαρχίας.

Σίγουρα, όταν αποφασίσαμε να μετακομίσουμε, υπήρχαν δυσκολίες και περισσότερο στην Βασιλική γιατί δεν ήταν από το Αίγιο και δεν είχε φίλες εκεί. Τώρα , όμως, μετά από κάποια χρόνια αν της πεις να επιστρέψει, δεν το θέλει».

«Σε μια πιο κλειστή κοινωνία δεν έχεις τις δυνατότητες που έχεις στην Αθήνα, αλλά δεν με ενδιαφέρουν στη συγκεκριμένη περίοδο τα χρήματα. Έχω αποφασίσει ότι τον πολύτιμο χρόνο που χρειάζεται η οικογένεια μου από μένα δεν μπορώ να τον εξαργυρώσω με χρηματικό ποσό» συμπλήρωσε ο Νίκος Αναδιώτης.

Μηχανή Αναζήτησης
Σχετικά Tags

Νίκος Αναδιώτης

Το ανοιχτό περιοδικό στην Ελλάδα (/ By Artmotion Network https://artmotion.com/?)

Artmotion Network

Artmotion Network είναι ο προεπιλεγμένος λογαριασμός για την ομάδα μας όπου γράφουμε και υποστηρίζουμε το διαδικτυακό περιοδικό. Διαδικτυακό περιοδικό για οτι συμβαίνει στην Ελλαδα και στην Ευρωπη

Σχετικά Άρθρα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button