Ψυχαγωγία

Νίκος Πολυδερόπουλος: Φέρνουμε τις θρησκείες στα μέτρα μας όποτε μας βολεύει;

«Μου αρέσει να να προσεύχομαι, το κάνω γενικά και όταν είμαι καλά και όταν είμαι χάλια»

Για τις εσωτερικές του αναζητήσεις μίλησε ο Νίκος Πολυδερόπουλος στην εκπομπή «Ελένη» του Mega. O ηθοποιός αναφέρθηκε στη σχέση που έχει με τη θρησκεία

«Άλλαξα στο να γίνομαι πιο προσεκτικός στις επόμενες κινήσεις μου. Τώρα υπάρχει πάντα μια δεύτερη σκέψη για ότι κάνω ενώ πρώτα πήγαινα ντουγρού! Θεωρώ ότι βοηθάει τον άνθρωπο η προσευχή. Τώρα το να είσαι κοντά στη θρησκεία ή να μην είσαι κοντά στη θρησκεία, έχει μετά ένα άλλο ερώτημα. Άμα είμαστε κοντά σε μια θρησκεία μπορούμε να ζητάμε βοήθεια ή χρειαζόμαστε μια θρησκεία μόνο για να μας βοηθήσει; Άρα φέρνουμε τις θρησκείες στα μέτρα μας και όποτε μας βολεύει;», είπε ο ηθοποιός και συνέχισε:

«Μου αρέσει να να προσεύχομαι, το κάνω γενικά και όταν είμαι καλά και όταν είμαι χάλια. Δηλαδή πρέπει να είμαστε ευγνώμονες και θεωρώ ότι πρέπει να προσέχουμε τι σκεφτόμαστε.

Μπορεί να έρθει κάτι το οποίο δεν είμαστε έτοιμοι να διαχειριστούμε οπότε να προσέχουμε και τις προσευχές που κάνουμε. Φυσικά και μου έχει συμβεί. Πάντα ήθελα να κάνω τη δική μου επιχείρηση αλλά, όταν ήρθε, δεν ήμουν έτοιμος και δεν ήταν και οι συνθήκες τότε έτοιμες για να μπορέσω να διαχειριστώ ένα μαγαζί».

Μηχανή Αναζήτησης
Σχετικά Tags

Θρησκεία Νίκος Πολυδερόπουλος

Το ανοιχτό περιοδικό στην Ελλάδα (/ By Artmotion Network https://artmotion.com/?)

Artmotion Network

Artmotion Network είναι ο προεπιλεγμένος λογαριασμός για την ομάδα μας όπου γράφουμε και υποστηρίζουμε το διαδικτυακό περιοδικό. Διαδικτυακό περιοδικό για οτι συμβαίνει στην Ελλαδα και στην Ευρωπη

Σχετικά Άρθρα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button