Ελλάδα

Ντοκιμαντέρ Βόρεια Εύβοια Πάρτυ Συνεργειών

2ο μέρος, Βόρεια Εύβοια: Το Σχέδιο - Πάρτυ Συνεργειών

Αμέσως μετά την καταστροφική πυρκαγιά στη Βόρεια Εύβοια τον Αύγουστο 2021, ξεκινήσαμε τα γυρίσματα του ντοκιμαντέρ με τίτλο “Βόρεια Εύβοια: Το Σχέδιο”. Όπου και αν πηγαίναμε, οι περισσότεροι κάτοικοι συμφωνούσαν ότι “Μας Κάψανε” και ότι υπήρχε ένα σχέδιο πίσω από αυτό. Αυτές οι μαρτυρίες ανέδειξαν τον τίτλο του ντοκιμαντέρ.

Στο πρώτο μέρος με τίτλο “8 δέκατα και αναφορά“, ανακαλύψαμε μέσα από ανώνυμες μαρτυρίες ότι ο κρατικός μηχανισμός εργάστηκε με έναν τρόπο που προτείνει ότι υπήρχε πρόθεση να αφεθεί να καεί η περιοχή. Ακόμη και χαμηλόβαθμοι πυροσβέστες σβήνανε τη φωτιά κρυφά, για να μην τους δουν οι ανώτεροί τους, οι οποίοι δεν τους επέτρεπαν να ενεργήσουν.

Στο δεύτερο μέρος με τίτλο “Βόρεια Εύβοια: Το Σχέδιο – Πάρτυ Συνεργειών“, διερευνούμε το “Γιατί” καταστράφηκε ένας παραδεισένιος τόπος, περιλαμβανομένων των καλλιεργειών, συμπεριλαμβανομένου του μέλλοντος και των ονείρων των ανθρώπων. Εξετάζουμε επίσης τα σχέδια για την εκμετάλλευσή του και, πάνω απ’ όλα, πότε αυτά τα σχέδια ετοιμάστηκαν!

Μηχανή Αναζήτησης

Τον επόμενο μήνα θα ανακοινωθεί η ημερομηνία δημοσίευσής του στο διαδίκτυο. Μέχρι τότε, με αυτό το teaser, παρουσιάζουμε ένα πολύ σημαντικό ντοκουμέντο από το δεύτερο μέρος του ντοκιμαντέρ, το οποίο αναφέρεται στη χρονική προετοιμασία του σχεδιασμού για τη Βόρεια Εύβοια.

Μετά από πολλούς μήνες έρευνας, καταφέραμε να ολοκληρώσουμε αυτό το έργο, το οποίο ελπίζουμε ότι θα συμβάλει στην ενημέρωση και στην αφύπνιση των ανθρώπων που πλήττονται καθημερινά από τα χειραγωγημένα μέσα “ενημέρωσης”.

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε αυτόν τον δύσκολο αγώνα. 

Artmotion Network

Artmotion Network είναι ο προεπιλεγμένος λογαριασμός για την ομάδα μας όπου γράφουμε και υποστηρίζουμε το διαδικτυακό περιοδικό. Διαδικτυακό περιοδικό για οτι συμβαίνει στην Ελλαδα και στην Ευρωπη

Σχετικά Άρθρα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button