Ελλάδα

Ν. Ηλιόπουλος: Η κυβέρνηση ξέρει πως μετράει αντίστοφα

«Η κυβέρνηση Μητσοτάκη μετράει αντίστροφα και το γνωρίζει», αναφέρει ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Νάσος Ηλιόπουλος στην απάντησή του στον κυβερνητικό εκπρόσωπο.

«Η κυβέρνηση ενδιαφέρεται μόνο για τη λεηλασία του δημόσιου χρήματος την ίδια στιγμή που αφήνει τους πολίτες χωρίς καμία προστασία απέναντι στην ακρίβεια. Δεν αντέχει την αλήθεια και για αυτό παλεύει με κάθε μέσο να προστατεύσει το καθεστώς Μητσοτάκη. Με προσπάθειες ασφυκτικού ελέγχου της ενημέρωσης αλλά ακόμα και της δικαιοσύνης. Ο ακροδεξιός αυταρχικός λαϊκισμός της κυβέρνησης Μητσοτάκη δεν μπορεί να κρυφτεί άλλο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η απαλλαγή της κοινωνίας από την κυβέρνηση αδιευκρίνιστης ευθύνης του κ. Μητσοτάκη θα είναι μια δημοκρατική νίκη της χώρας και μια νέα αρχή για την προστασία όλων των πολιτών», αναφέρει στη δήλωσή του ο κ. Ηλιόπουλος.

--

Το ανοιχτό περιοδικό στην Ελλάδα (/ By Artmotion Network https://artmotion.com/?)

Μηχανή Αναζήτησης

Artmotion Network

Artmotion Network είναι ο προεπιλεγμένος λογαριασμός για την ομάδα μας όπου γράφουμε και υποστηρίζουμε το διαδικτυακό περιοδικό. Διαδικτυακό περιοδικό για οτι συμβαίνει στην Ελλαδα και στην Ευρωπη

Σχετικά Άρθρα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button