Ταξίδια

Ο σοβαρός λόγος για να μένουμε πάντα μεταξύ 2ου και 4ου ορόφου στα ξενοδοχεία

Η εξήγηση από έναν ειδικό στα ταξίδια

Συνήθως όταν κλείνουμε δωμάτιο σε ένα ξενοδοχείο, δεν μας νοιάζει σε ποιον όροφο θα είναι και το πολύ πολύ να ρωτάμε τη θέα έχει από το μπαλκόνι.

Ο Lloyd Figgins όμως που θεωρείται travel risk expert εξήγησε στην Sun Online Travel γιατί πρέπει να μένουμε είτε στον 2ο, είτε στον 3ο όροφο.

Όπως εξήγησε ο πρώην στρατιωτικός λοιπόν, ο μεγαλύτερος κίνδυνος στα ξενοδοχεία είναι η φωτιά.

Οπότε συμβουλεύει τους ταξιδιώτες, μόλις πατήσουν το πόδι τους εκεί να τσεκάρουν που βρίσκεται η έξοδος κινδύνου, πόσο μακριά είναι από το δωμάτιό τους, που βγάζει και αν το πεδίο είναι ελεύθερο.

Μηχανή Αναζήτησης

Σε περίπτωση φωτιάς, οι σκάλες που θα απεγκλωβίσουν κάποιο σπανίως φτάνουν στον 4ο όροφο, για αυτό πρέπει να είστε στους απο κάτω ορόφους.

Όχι όμως στον 1ο, γιατί εκεί μπορεί να έχετε εύκολο έργο στο να διαφύγετε σε περίπτωση πυρκαγιάς, αλλά είναι εύκολο να σας κλέψουν μέσω του μπαλκονιού.

Μάλιστα, στα μεγάλα ξενοδοχεία που φιλοξενούν εκατοντάδες πελάτες, καλό θα ήταν να αποφύγετε να λέτε δυνατά το νούμερο του δωματίου που μένετε ή να το γράφετε κάπου.

Σχετικά Tags

ξενοδοχείο

Το ανοιχτό περιοδικό στην Ελλάδα (/ By Artmotion Network https://artmotion.com/?)

Artmotion Network

Artmotion Network είναι ο προεπιλεγμένος λογαριασμός για την ομάδα μας όπου γράφουμε και υποστηρίζουμε το διαδικτυακό περιοδικό. Διαδικτυακό περιοδικό για οτι συμβαίνει στην Ελλαδα και στην Ευρωπη

Σχετικά Άρθρα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button