Ψυχαγωγία

Ο Τζάρεντ Λέτο «μεταμορφώνεται» σε Καρλ Λάγκερφελντ για την νέα του ταινία

Ο Τζάρεντ Λέτο πρόκειται να πρωταγωνιστήσει σε ταινία για τον θρυλικό σχεδιαστή μόδας, Καρλ Λάγκερφελντ. Η εταιρεία παραγωγής του Αμερικανού τραγουδιστή και ηθοποιού με την Έμα Λάντμπροκ, Paradox, θα είναι συμπαραγωγός της ταινίας μαζί με τον οίκο Καρλ Λάγκερφελντ του εκλιπόντος Γερμανού μόδιστρου.

Οι στενοί έμπιστοι συνεργάτες του αείμνηστου οραματιστή διευθυντή δημιουργικού του οίκου Chanel – Πιερ Πάολο Ρίγκι, Καρολίν Λεμπάρ και Σεμπαστιάν Ζοντό θα είναι εκτελεστικοί παραγωγοί της ταινίας.

Συγκεκριμένα, ο Ρίγκι έχει διατελέσει διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Lagerfeld για περισσότερο από μια δεκαετία. Η Λεμπάρ συνεργάστηκε στενά με τον σχεδιαστή ως σύμβουλος του brand του και ο Ζοντό, ο οποίος είναι πλέον σύμβουλος της εταιρείας, εργάστηκε ως προσωπικός βοηθός και σωματοφύλακας του Λάγκερφελντ για 20 χρόνια.

Λεπτομέρειες για την πλοκή της ταινίας δεν είναι διαθέσιμες, αλλά έχει γίνει γνωστό ότι θα επικεντρωθεί στον στενό κύκλο του σχεδιαστή μόδας.

Μηχανή Αναζήτησης

«Ο Καρλ είχε μια καριέρα που διήρκεσε 50 και πλέον χρόνια, επομένως τόσο προσωπικά όσο και επαγγελματικά ήταν κοντά σε πολλούς ανθρώπους» είπε ο Λέτο στο wwd. «Μπορώ να πω ότι θα επικεντρωθούμε σε σχέσεις – κλειδιά σε διαφορετικά στάδια της ζωής του» συμπλήρωσε.

«Με την πάροδο των ετών, μας προσέγγισαν αρκετοί παραγωγοί του Χόλιγουντ που πρότειναν να συνεργαστούμε σε μια ταινία για την εμβληματική ζωή του Καρλ» είπε ο Ρίγκι σε δήλωσή του στο Deadline. «Μόνο όταν γνωρίσαμε τον Τζάρεντ και την Έμα αισθανθήκαμε πραγματικά σίγουροι για την ιστορία που θα ειπωθεί με τον καλλιτεχνικό τρόπο που ο Καρλ θα ήθελε να δει. Κατά τη διάρκεια των συζητήσεών μας, δημιουργήσαμε αξιόπιστη σχέση που θα μας επιτρέψει να συνεργαστούμε εξαιρετικά σε αυτό το πρότζεκτ» πρόσθεσε.

Το ανοιχτό περιοδικό στην Ελλάδα (/ By Artmotion Network https://artmotion.com/?)

Artmotion Network

Artmotion Network είναι ο προεπιλεγμένος λογαριασμός για την ομάδα μας όπου γράφουμε και υποστηρίζουμε το διαδικτυακό περιοδικό. Διαδικτυακό περιοδικό για οτι συμβαίνει στην Ελλαδα και στην Ευρωπη

Σχετικά Άρθρα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button