Ελλάδα

Πάτρα: «Θρίλερ» με άνδρα που απειλούσε με τσεκούρι

Ο 57χρονος εκνευρίστηκε επειδή οδηγός Ι.Χ. πάρκαρε το αυτοκίνητό του έξω από το σπίτι του

Έληξε τα ξημερώματα του Σαββάτου ένα «θρίλερ» που διήρκεσε 4 ώρες, με τον άνδρα που απειλούσε με τσεκούρι στην πλατεία Πυροσβεστείου στην Πάτρα.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν εντός του σπιτιού του μετά από περίπου 4 ώρες αναμονής και κάτω από τα βλέμματα των περιοίκων, που παρακολουθούσαν από απόσταση ασφαλείας λόγω των μέτρων που είχε λάβει η αστυνομία. Πριν κλειστεί στο σπίτι του είχε αντιπαράθεση με γείτονά του.

O 57χρονος αφού ακινητοποιήθηκε και «αφοπλίστηκε», συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Α' Αστυνομικό Τμήμα. Σύμφωνα με το thebest.gr, όλα ξεκίνησαν όταν ο δράστης βγήκε εκτός εαυτού για μια θέση πάρκινγκ. Συγκεκριμένα, οδηγός ΙΧ αυτοκινήτου στάθμευσε έξω από το σπίτι του 57χρονου, κάτι που όπως φαίνεται τον εκνεύρισε. Αφού του έκανε παρατήρηση και του επιτέθηκε λεκτικά, επέστρεψε στο σπίτι του πήρε το τσεκούρι, ωστόσο ο οδηγός είχε φύγει από σημείο.

Σχετικά Tags

τσεκούρι Πάτρα

Μηχανή Αναζήτησης

Το ανοιχτό περιοδικό στην Ελλάδα (/ By Artmotion Network https://artmotion.com/?)

Artmotion Network

Artmotion Network είναι ο προεπιλεγμένος λογαριασμός για την ομάδα μας όπου γράφουμε και υποστηρίζουμε το διαδικτυακό περιοδικό. Διαδικτυακό περιοδικό για οτι συμβαίνει στην Ελλαδα και στην Ευρωπη

Σχετικά Άρθρα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button