Ελλάδα

Πέθανε ο πρώην υπουργός Γιώργος Δασκαλάκης – Συλλυπητήρια από το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής

Την οδύνη του για τον θάνατο του Γιώργου Δασκαλάκη, πρώην βουλευτή και υπουργού των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ, εκφράζςει το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής σε ανακοίνωση του.

«Ιδρυτικό στέλεχος του Κινήματος και στενός συνεργάτης του Ανδρέα Παπανδρέου, ο Γιώργος Δασκαλάκης υπηρέτησε άοκνα το ΠΑΣΟΚ και τα εθνικά συμφέροντα. Πρωτοστάτησε όταν το 1993 ως Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών θεσμοθέτησε την Αιρετή Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση, ενώ η Ιστορία έγραψε το όνομά του ως εισηγητή στο Κοινοβούλιο του Νόμου που καθιέρωσε τη 19η Μαΐου ως ημέρα μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου» αναφέρεται στην ανακοίνωση του κόμματος.

Όπως σημειώνει το ΠΑΣΟΚ -Κίνημα Αλλαγής ο Γιώργος Δασκαλάκης «ήταν ενεργά παρών στον αγώνα κατά της Χούντας και πάντα στην πρωτοπορία των κοινωνικών αγώνων».

«Η πολιτική του διαδρομή και το ήθος του αποτέλεσαν διαχρονικά παράδειγμα και πηγή έμπνευσης. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του» καταλήγει η ανακοίνωση του κόμματος.

Μηχανή Αναζήτησης

Το ανοιχτό περιοδικό στην Ελλάδα (/ By Artmotion Network https://artmotion.com/?)

Artmotion Network

Artmotion Network είναι ο προεπιλεγμένος λογαριασμός για την ομάδα μας όπου γράφουμε και υποστηρίζουμε το διαδικτυακό περιοδικό. Διαδικτυακό περιοδικό για οτι συμβαίνει στην Ελλαδα και στην Ευρωπη

Σχετικά Άρθρα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button