Ελλάδα

Πατέρας 6χρονου: «Η μάνα του δεν το πήγαινε στο γιατρό»

Επανέλαβε πως έχει την πλήρη κηδεμονία του παιδιού και η μητέρα του δεν τον άφηνε να τον δει.

Τη δική του εκδοχή για την αρπαγή του 6χρονου Ράινερ από το σπίτι στην Κηφισιά δίνει πατέρας του μιλώντας από τη Νορβηγία στον ANT1.

Ο ίδιος σημείωσε πως δεν άρπαξε το παιδί αλλά το πήρε για να προστατέψει την υγεία και την ασφάλειά του, λόγω του ότι «η μητέρα του αρνείται να το πάει στο γιατρό». Μάλιστα, υποστηρίζει ότι ρώτησε τον Ράινερ γιατί η μαμά του δεν θέλει να τον πάει στον γιατρό με τον μικρό να απαντά ότι η μαμά του του είπε πως «οι γιατροί είναι κακοί και θέλουν να το βλάψουν».

Επανέλαβε πως έχει την πλήρη κηδεμονία του παιδιού και η μητέρα του δεν τον άφηνε να τον δει. Τόνισε, δε, πως «η μητέρα να πάει στο γιατρό και να δει την ψυχοσύνθεσή της». Ισχυρίστηκε πως «βάσει αυτών που μου είπε ο Ράινερ, ότι του έχει κάνει η μητέρα του, είναι πραγματικά αηδιαστικά και καμία μάνα δεν θα έπρεπε να κάνει αυτά τα πράγματα». Ωστόσο, δεν διευκρινίζει σε τι αναφέρεται.

.

Μηχανή Αναζήτησης
Σχετικά Tags

Κηφισιά Ράινερ Χόφμαν

Το ανοιχτό περιοδικό στην Ελλάδα (/ By Artmotion Network https://artmotion.com/?)

Artmotion Network

Artmotion Network είναι ο προεπιλεγμένος λογαριασμός για την ομάδα μας όπου γράφουμε και υποστηρίζουμε το διαδικτυακό περιοδικό. Διαδικτυακό περιοδικό για οτι συμβαίνει στην Ελλαδα και στην Ευρωπη

Σχετικά Άρθρα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button