Ταξίδια

Ποια είναι η καλύτερη θέση στο αεροπλάνο για ένα ξέγνοιαστο ταξίδι

Το λάθος που κάνουν οι περισσότεροι

Τα κριτήρια με τα οποία επιλέγει κάποιος την θέση που θα έχει στο αεροπλάνο κατά την διάρκεια ενός ταξιδιού, είναι διαφορετικά. Όλες όμως οι απόψεις, έχουν κάτι ως κοινό παρονομαστή… Να περάσει η ώρα όσο πιο άνετα και με τις λιγότερες ενοχλήσεις γίνεται.

Ο John Burfitt λοιπόν διάλεγε θέσεις που είναι στις μπροστινές σειρές και στον διάδρομο, θεωρώντας πως είναι ιδανικές. Έκανε λάθος όμως… Αυτός που καθόταν από πίσω, τον ενοχλούσε συνεχώς με τα πόδια του, ενώ ο κόσμος που περνούσε για να πάει πίσω προς την τουαλέτα, τον χτυπούσε άθελά του συνεχώς.

Έτσι αποφάσισε να δοκιμάσει την τελευταία σειρά και ειδικά αυτή την θέση που βρίσκεται στο παράθυρο. Έτσι βρήκε την ησυχία του και έκτοτε, κλείνει μόνο την συγκεκριμένη που προσφέρει και μία άλλη δυνατότητα.

Όπως αναφέρει το pipeaway.com, την τελευταία σειρά ελάχιστοι την διαλέγουν. Κάτι που σημαίνει πως αν το αεροπλάνο δεν γεμίσει, τότε υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να έχετε άδεια την διπλανή και να μπορείτε να απλωθείτε ακόμα περισσότερο.

Μηχανή Αναζήτησης
Σχετικά Tags

Αεροπλάνο

Το ανοιχτό περιοδικό στην Ελλάδα (/ By Artmotion Network https://artmotion.com/?)

Artmotion Network

Artmotion Network είναι ο προεπιλεγμένος λογαριασμός για την ομάδα μας όπου γράφουμε και υποστηρίζουμε το διαδικτυακό περιοδικό. Διαδικτυακό περιοδικό για οτι συμβαίνει στην Ελλαδα και στην Ευρωπη

Σχετικά Άρθρα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button