Ταξίδια

Πραγματικός εξωτικός θησαυρός η Ίος για τους Βραζιλιάνους

Ύμνους αφιερώνει στο ελληνικό νησί η μεγαλύτερη ενημερωτική ιστοσελίδα της λατινοαμερικάνικης χώρας

Την Ίο επιλέγει η μεγαλύτερη ενημερωτική ιστοσελίδα της Βραζιλίας uol.com.br στο πρώτο άρθρο-κάλεσμά της για ταξίδι στην Ελλάδα, που δημοσιεύει μετά την άρση των ταξιδιωτικών περιορισμών.

«Η Σαντορίνη είναι ένα όμορφο νησί, ωστόσο ο πραγματικός εξωτικός θησαυρός βρίσκεται ακριβώς δίπλα και λέγεται Ίος» αναφέρει χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος που επισκέφτηκε πρόσφατα τον προορισμό μετά από πρόσκληση του Δήμου Ιητών. Το αφιέρωμα εκθειάζει τα γαλαζοπράσινα νερά του νησιού που συνδυάζονται με πλούσια ιστορία 5.000 ετών, γραφικά σπιτάκια, αμέτρητες εκκλησίες, φιλόξενους κατοίκους, εξαιρετική τοπική κουζίνα και μοναδικά μνημεία όπως ο Τάφος του Ομήρου.

Σύμφωνα με τη συντάκτρια, η Ίος ταυτίζεται με το ιδανικό ελληνικό νησί που έχουν στο μυαλό τους οι Βραζιλιάνοι. Σημειώνεται πως το μεγαλύτερο ενημερωτικό portal της Βραζιλίας με πολλά εκατομμύρια επισκέπτες και πάνω από 6 δισεκατομμύρια προβολές σελίδων τον μήνα, εντάσσει την Ίο στις προτάσεις για διακοπές το καλοκαίρι σε ειδική στήλη που περιλαμβάνει για τον Ιούνιο τη Σαουδική Αραβία, τη Νοτιοδυτική Ισπανία, το Κατάρ, το Λας Βέγκας, το Ρίο Ντε Τζανέιρο, τη Σουηδία, το Στόουνχεντζ, το Μεξικό και το Ντουμπάι, σημειώθηκε στο ΑΠΕ ΜΠΕ.

«Η Ίος έχει τη δυναμική ενός διεθνούς προορισμού και αυτό αποδεικνύεται από την προτίμηση που δείχνουν κάθε χρόνο Ευρωπαίοι, Αμερικανοί και Αυστραλοί repeaters. Εφέτος ο Ιούλιος και ο Αύγουστος αναμένονται να έχουν πολύ υψηλές πληρότητες και με διεθνείς ταξιδιώτες. Επιπλέον, Ιούνιος και Σεπτέμβριος φαίνεται πως θα σημειώσουν εξίσου ικανοποιητικές επιδόσεις», δηλώνει ο δήμαρχος Ιητών, Γκίκας Γκίκας, σε σχετική ανακοίνωση.

Μηχανή Αναζήτησης
Σχετικά Tags

iOS Βραζιλία

Το ανοιχτό περιοδικό στην Ελλάδα (/ By Artmotion Network https://artmotion.com/?)

Artmotion Network

Artmotion Network είναι ο προεπιλεγμένος λογαριασμός για την ομάδα μας όπου γράφουμε και υποστηρίζουμε το διαδικτυακό περιοδικό. Διαδικτυακό περιοδικό για οτι συμβαίνει στην Ελλαδα και στην Ευρωπη

Σχετικά Άρθρα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button