Ελλάδα

Πυρκαγιά στο Κρανίδι Αργολίδας: Δύο συλλήψεις για την πρόκληση της – Ομολόγησαν οι δράστες

Πρόκειται για έναν Έλληνα και έναν αλλοδαπό που έκαναν ηλεκτρολογικές εργασίες σε εργοτάξιο της περιοχής

Σε δυο συλλήψεις προχώρησαν στελέχη της διεύθυνσης αντιμετώπισης εγκλημάτων εμπρησμού της πυροσβεστικής για τη φωτιά που ξέσπασε στη περιοχή Κορακιά στο Κρανίδι στις 4 Ιουλίου.

Οι δυο συλλήψεις έγιναν στα πλαίσια του αυτοφώρου, έπειτα από μαρτυρία που είχε στα χέρια του το κλιμάκιο της ΔΑΕΕ, ενώ όπως αναφέρουν στην ΕΡΤ αρμόδιες πηγές ενημέρωσης οι δυο συλληφθέντες ομολόγησαν. Πρόκειται –σύμφωνα με τις ίδιες πηγές– για έναν Έλληνα και έναν αλλοδαπό, που έκαναν ηλεκτρολογικές εργασίες σε εργοτάξιο της περιοχής και κατηγορούνται για εμπρησμό από αμέλεια.

Από την προανάκριση του πυροσβεστικού Σώματος προέκυψε, ότι η φωτιά ξέσπασε έπειτα από ένα ηλεκτρολογικό βραχυκύκλωμα κατά τη διάρκεια των εργασιών που πραγματοποιούσαν. Οι δυο συλληφθέντες ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία και αύριο Παρασκευή 8 Ιουλίου αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον των δικαστικών αρχών.

Σχετικά Tags

πυρκαγιά Αργολίδα Κρανίδι

Μηχανή Αναζήτησης

Το ανοιχτό περιοδικό στην Ελλάδα (/ By Artmotion Network https://artmotion.com/?)

Artmotion Network

Artmotion Network είναι ο προεπιλεγμένος λογαριασμός για την ομάδα μας όπου γράφουμε και υποστηρίζουμε το διαδικτυακό περιοδικό. Διαδικτυακό περιοδικό για οτι συμβαίνει στην Ελλαδα και στην Ευρωπη

Σχετικά Άρθρα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button