Κόσμος

Πόλεμος στην Ουκρανία: Το Κίεβο δηλώνει έτοιμο να συζητήσει εκεχειρία και ειρήνη με τη Ρωσία

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του Βολοντίμιρ Ζαλένσκι οι δύο πλευρές αναζητούν «τον τόπο και τον χρόνο»

Έτοιμο να συζητήσει για εκεχειρία είναι το Κίεβο, όπως φέρεται να δήλωσε εκπρόσωπος του Ουκρανου προεδρου Ζελένσκι, σύμφωνα με το Reuters.

Ο εκπρόσωπος του Ουκρανού προέδρου, Βολοντίμιρ Ζελένσκι, δήλωσε απόψε ότι η Ουκρανία και η Ρωσία συζητούν «τον τόπο και τον χρόνο», για να ξεκινήσουν συνομιλίες, λέγοντας ότι το Κίεβο είναι έτοιμο να μιλήσει για κατάπαυση του πυρός και ειρήνη. "Η Ουκρανία ήταν και παραμένει έτοιμη να μιλήσει για εκεχειρία και ειρήνη" ανέφερε ο Σεργκίι Νικιφορόφ.

Το ουκρανικό ειδησεογραφικό πρακτορείο Unian μετέδωσε, ότι ο Ζελένσκι ζήτησε από τον πρωθυπουργό του Ισραήλ να μεσολαβήσει για να ξεκινήσουν διαπραγματεύσεις με τη Ρωσία.λίες.

Την ίδια ώρα, η Γερμανίδα υπουργός Εξωτερικών Αναλένα Μπέρμποκ αντέδρασε έντονα, τονίζοντας ότι η Μόσχα είναι αναξιόπιστος συνομιλητής και ότι δεν μπορούν να υπάρξουν διαπραγματεύσεις, χωρίς να υπάρξει κατάπαυση του πυρός και απόσυρση των ρωσικών δυνάμεων από τα ουκρανικά εδάφη

Μηχανή Αναζήτησης
Σχετικά Tags

Ρωσία Ουκρανία

Το ανοιχτό περιοδικό στην Ελλάδα (/ By Artmotion Network https://artmotion.com/?)

Artmotion Network

Artmotion Network είναι ο προεπιλεγμένος λογαριασμός για την ομάδα μας όπου γράφουμε και υποστηρίζουμε το διαδικτυακό περιοδικό. Διαδικτυακό περιοδικό για οτι συμβαίνει στην Ελλαδα και στην Ευρωπη

Σχετικά Άρθρα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button