Ελλάδα

Ροδόπη: Καταδίωξη και νέο τροχαίο με τραυματισμό παράνομων διακινητών και μεταναστών

Διακομίσθηκαν σε νοσοκομεία της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Τροχαίο ατύχημα με επτά τραυματίες, δύο διακινητές και πέντε μετανάστες που εισήλθαν παράνομα στη χώρα, σημειώθηκε χθες βράδυ σε αγροτική περιοχή της Ροδόπης.

Αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης πραγματοποίησαν σήμα στάσης σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο με οδηγό και συνοδηγό έναν αλλοδαπό και μία ημεδαπή αντίστοιχα. Ο οδηγός ο οποίος στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης και μετέφερε πέντε μετανάστες που στερούνται των απαραίτητων ταξιδιωτικών εγγράφων, δεν συμμορφώθηκε στο σήμα των αστυνομικών αλλά ανέπτυξε ταχύτητα και το όχημα εξετράπη της πορείας του και ακινητοποιήθηκε σε αγροτική περιοχή.

Από το ατύχημα τραυματίστηκαν όλοι οι επιβαίνοντες στο αυτοκίνητο οι οποίοι και διακομίσθηκαν σε νοσοκομεία της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Σύλληψη δύο διακινητών στην παρέβρια περιοχή Γεμιστής

Μηχανή Αναζήτησης

Σύμφωνα με το ΑΠΡ ΜΠΕ, ακόμη δύο μετανάστες επιχείρησαν να μεταφέρουν παράνομα από την Τουρκία στην Ελλάδα με φουσκωτή βάρκα μέσω του ποταμού Έβρου δύο αλλοδαποί διακινητές. Οι δύο δράστες συνελήφθησαν στην παρέβρια περιοχή Γεμιστής από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού με τη συνδρομή αστυνομικών της Ειδικής Επιχειρησιακής Ομάδας Επέμβασης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης.

Σχετικά Tags

Τροχαίο ατύχημα Ροδόπη διακινητές μεταναστών καταδίωξη παράτυποι μετανάστες

Το ανοιχτό περιοδικό στην Ελλάδα (/ By Artmotion Network https://artmotion.com/?)

Artmotion Network

Artmotion Network είναι ο προεπιλεγμένος λογαριασμός για την ομάδα μας όπου γράφουμε και υποστηρίζουμε το διαδικτυακό περιοδικό. Διαδικτυακό περιοδικό για οτι συμβαίνει στην Ελλαδα και στην Ευρωπη

Σχετικά Άρθρα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button