Ελλάδα

Ρόδος: Aπολογούνται σήμερα οι δράστες της δολοφονίας του 46χρονου εργολάβου

Πατέρας και γιος έχουν ομολογήσει το έγκλημα, το οποίο έχουν αποδώσει σε… ατύχημα

Απολογούνται σήμερα ενώπιον της ανακρίτριας Ρόδου οι δυο κατ’ ομολογία δράστες της δολοφονίας ενός 46χρονου εργολάβου στη Ρόδο.

Στους δράστες, ένας 53χρονος ξενοδόχος και ένας 20χρονος, πατέρας και γιος, έχει ασκηθεί από την Εισαγγελία Ρόδου ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, κατά συναυτουργία. Οι δυο δράστες φέρεται να αποδίδουν το θάνατο του 46χρονου σε ατύχημα, στο πλαίσιο άμυνας. Ο ιατροδικαστής Ρόδου, Παναγιώτης Κοτρέτσος, αποδίδει τον θάνατο σε δυο κτυπήματα στο κεφάλι.

Να σημειωθεί, ότι ο 46χρονος Αλβανός εργολάβος οικοδομών είχε εξαφανιστεί από τις 28 Αυγούστου. Το πτώμα του 46χρονου βρέθηκε σε όχθη χειμάρρου μετά την υπόδειξη από τον 53χρονο ξενοδόχο. Σήμερα οι δυο δράστες θα συνοδεύονται από τους δικηγόρους τους, Άκη και Δημήτρη Δημητριάδη και Δημήτρη Βαρβέρη. Την ώρα της απολογίας έχει προαναγγελθεί συγκέντρωση από φίλους και ομοεθνείς του στο δικαστικό μέγαρο.

Σχετικά Tags

Ρόδος Δολοφονία

Μηχανή Αναζήτησης

Το ανοιχτό περιοδικό στην Ελλάδα (/ By Artmotion Network https://artmotion.com/?)

Artmotion Network

Artmotion Network είναι ο προεπιλεγμένος λογαριασμός για την ομάδα μας όπου γράφουμε και υποστηρίζουμε το διαδικτυακό περιοδικό. Διαδικτυακό περιοδικό για οτι συμβαίνει στην Ελλαδα και στην Ευρωπη

Σχετικά Άρθρα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button