Ψυχαγωγία

Σακίρα: Στέλνει μήνυμα αισιοδοξίας και σοφίας, μετά το χωρισμό της από τον Πικέ, με το νέο της τραγούδι

Μπορεί η Σακίρα και ο Ζεράρ Πικέ να τράβηξαν χωριστούς δρόμους και να το γνωστοποίησαν μέσω κοινής τους ανακοίνωσης και τα δημοσιεύματα να θέλουν τις απιστίες του ποδοσφαιριστή να ευθύνονται για την εξέλιξη αυτή, η τραγουδίστρια όμως στέλνει μήνυμα αισιοδοξίας. Ανανεωμένη, λαμπερή και κεφάτη, η Σακίρα κυκλοφόρησε ένα ιδιαίτερα χαρούμενο τραγούδι που τιτλοφορείται «Don’t you worry».

Το νέο τραγούδι της Σακίρα μετρά ήδη περισσότερες από 8 εκατομμύρια προβολές στο YouTube ενώ αποτελεί μια συνεργασία της τραγουδίστριας με τους Black Eyed Peas και τον David Guetta.

Οι θαυμαστές της Σακίρα, έσπευσαν να σχολιάσουν στα social media πως το τραγούδι αυτό στέλνει μήνυμα καθώς οι στίχοι «Γίνομαι συνέχεια σοφότερη», «Μην ανησυχείς για τίποτα» και «Όλα θα πάνε καλά» θεωρήθηκαν από πολλούς ως μια αναφορά στο χωρισμό της από τον Ζεράρ Πικέ.

@3gerardpique have you watched Shakira’s new “Don’t you worry” video? Am just saying maybe you should….

Μηχανή Αναζήτησης

— 🌹 (@AlmaEthereal) June 19, 2022

Ιδιαίτερο και γεμάτο φαντασία είναι όμως και το βίντεο κλιπ του νέου τραγουδιού της Σακίρα. Στο βίντεο κλιπ, οι Black Eyed Peas πέφτουν θύματα απαγωγής και αργότερα η Σακίρα ενώνεται με έναν τύπο UFO-Android γυναικών, οι οποίες υπνωτίζονται από τον χορό της και μέσα στα επόμενα πλάνα, οι εξωγήινοι εμφανίζονται να ανταγωνίζονται τους Black Eyed Peas, οι οποίοι στη συνέχεια υποχωρούν με τη Σακίρα και ένα εξωγήινο πλοίο σε ένα διαγαλαξιακό ταξίδι.

Το ανοιχτό περιοδικό στην Ελλάδα (/ By Artmotion Network https://artmotion.com/?)

Artmotion Network

Artmotion Network είναι ο προεπιλεγμένος λογαριασμός για την ομάδα μας όπου γράφουμε και υποστηρίζουμε το διαδικτυακό περιοδικό. Διαδικτυακό περιοδικό για οτι συμβαίνει στην Ελλαδα και στην Ευρωπη

Σχετικά Άρθρα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button