Ελλάδα

Στη Μύκονο το «Odyssey of the Seas» – Δείτε εικόνες από το τεράστιο κρουαζιερόπλοιο

Πόλος έλξης για τους ντόπιους και τους ξένους τουρίστες

Στη Μύκονο βρέθηκε να από τα μεγαλύτερα και πολυτελέστερα κρουαζιερόπλοια του κόσμου. Είναι ίσως το μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο το οποίο έχει επισκεφτεί το κοσμοπολίτικο νησί.

Το κρουαζιερόπλοιο Odyssey of the Seas το μεγαθήριο της εταιρείας Royal Caribbean, προσέγγισε για πρώτη φορά το νησί στο πλαίσιο της κρουαζιέρας του στη Μεσόγειο και αναμένεται να αποτελέσει πόλο έλξης για ντόπιους αλλά και ξένους τουρίστες, σύμφωνα με το cyclades24.gr.

Το εντυπωσιακό κρουαζιερόπλοιο προκάλεσε εντύπωση σε κατοίκους, επισκέπτες και επιβάτες πλοίων που εισέρχονταν στο λιμάνι, λόγω του τεράστιου μεγέθους του.

Μηχανή Αναζήτησης

Πρόκειται για ένα κρουαζιερόπλοιο που διαθέτει 16 καταστρώματα, 15 εστιατόρια, 2 πισίνες, και μπορεί να μεταφέρει μέχρι και 5.500 επιβάτες στις 2.105 καμπίνες που έχει. Τα μέλη του πληρώματός του ανέρχονται σε 1.663 άτομα.

Πάντως πρόκειται για ένα αρχιτεκτονικό θαύμα, διαθέτει προσομοιωτή κυμάτων και τοίχο αναρρίχησης ύψους 12 μέτρων. Οι επιβάτες του θα μπορούν να θαυμάσουν θέα που κόβει τη ανάσα 91 μέτρα πάνω από τη θάλασσα στο North Star, μια γυάλινη κάψουλα με θέα 360 μοιρών, και να ψυχαγωγηθούν με χορό, τραγούδι και ακροβάτες.

Ο εσωτερικός χώρος του κρουαζιερόπλοιου των 348 μέτρων, είναι τεράστιος και με κατάστρωμα δύο επιπέδων, οι υπαίθριες πισίνες είναι σχεδιασμένες σε στιλ θερέτρου ενώ διαθέτει υδροπάρκο, υδρομασάζ και αιώρες.

Επίσης το Odyssey of the Seas διαθέτει μεγάλο εσωτερικό χώρο για ψυχαγωγικές δραστηριότητες, κλαμπ με θέα τη θάλασσα, σαλόνι για εφήβους με κονσόλες παιχνιδιών, μουσική και ταινίες και γαστρονομικά ταξίδια σε όλο τον κόσμο.

Ο εσωτερικός χώρος του κρουαζιερόπλοιου των 348 μέτρων, είναι τεράστιος με κατάστρωμα δύο επιπέδων, οι υπαίθριες πισίνες είναι σχεδιασμένες σε στυλ θερέτρου ενώ διαθέτει υδροπάρκο, υδρομασάζ και αιώρες.

Η εταιρεία θα στηριχτεί στις τρεις χώρες που μπορούν να δώσουν ώθηση στην περιοχή, Ισραήλ, Ελλάδα και Κύπρο. Πρόκειται για την προσπάθεια που κάνουν οι εταιρείες κρουαζιέρας να επανεκκινήσουν τον κλάδο, μετά το καταστροφικό 2020, που λόγω των συνθηκών που δημιούργησε η πανδημία, η βιομηχανία έπεσε κυριολεκτικά στο ναδίρ.

Αξίζει να αναφερθεί πως πραγματοποιήθηκε τελετή υποδοχής στον καπετάνιο και μέλη του πληρώματος, αποτελούμενη από τον πρόεδρο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Τάκη Μάνεση, τον Λιμενάρχη Μυκόνου Μιχάλη Κτενά, την Εντεταλμένη Δ.Σ. Πολιτισμού, Αθλητισμού, Νέας Γενιάς Ελένη Κοντιζά και την Τουριστική πράκτορα Ελένη Κουσαθανά, ανταλλάσσοντας αναμνηστικές πλακέτες.

Σχετικά Tags

Μύκονος κρουαζιερόπλοιο

Το ανοιχτό περιοδικό στην Ελλάδα (/ By Artmotion Network https://artmotion.com/?)

Artmotion Network

Artmotion Network είναι ο προεπιλεγμένος λογαριασμός για την ομάδα μας όπου γράφουμε και υποστηρίζουμε το διαδικτυακό περιοδικό. Διαδικτυακό περιοδικό για οτι συμβαίνει στην Ελλαδα και στην Ευρωπη

Σχετικά Άρθρα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button