Ψυχαγωγία

Συγκλονίζει ο Χρήστος Χολίδης: Είχα καεί όλος στον λαιμό – Ξύπνησα στο νοσοκομείο και δεν θυμάμαι τίποτα

«Ήμουν στις ειδικές δυνάμεις, στα αλεξίπτωτα και είχα ένα ατύχημα οπότε άλλαξε λίγο όλη η κοσμοθεωρία μου»

Μια συγκονιστική εξομολόγηση έκανε ο Χρήστος Χολίδης, ο οποίος ήταν καλεσμένος την Δευτέρα στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» στο OPEN. Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στο σοκαριστικό ατύχημα που έζησε πριν αρκετά χρόνια πέφτοντας με αλεξίπτωτο από το αεροπλάνο.

«Μου έμεινε απωθημένο που δεν έκανα καριέρα στο μπάσκετ. Μεγάλο απωθημένο. Όταν μιλάω δηλαδή με αθλητές και μπασκετμπολίστες τους θαυμάζω. Είναι πάρα πολύ δύσκολο να είσαι αθλητής. Λόγω του στρατού όμως εγώ σταμάτησα να παίζω μπάσκετ γιατί εκεί να πω την αλήθεια λίγο μεταλλάχθηκα και ανδρώθηκα, παρά το μικρό της ηλικίας μου, στα 22 μου», είπε ο Χρήστος Χολίδης και θυμήθηκε:

«Ήμουν στις ειδικές δυνάμεις, στα αλεξίπτωτα και είχα ένα ατύχημα οπότε άλλαξε λίγο όλη η κοσμοθεωρία μου. Αν και σε μικρή ηλικία πλέον με πονούσε που έπαιζα μπάσκετ. Το ατύχημα προήλθε από την πτώση με αλεξίπτωτο από το αεροπλάνο. Στο αεροπλάνο είχα βγάλει τον αγκώνα μου και είχα καεί όλος, εδώ, στον λαιμό. Ήταν σοβαρό ατύχημα. Ξύπνησα στο 401 και δεν θυμάμαι τίποτα. Ενώ ήμουν όρθιος και με πήραν σηκωτό, με έβαλαν στο ασθενοφόρο και μου μιλούσαν».

Καταλήγοντας ο Χολίδης εξομολογήθηκε: «Για τρία χρόνια μετά έβλεπα το ίδιο όνειρο, ότι πέφτω και ξυπνούσα λίγο πριν σκάσω κάτω. Το πιο σοκαριστικό ήταν που με είχαν δέσει, δεν με άφησαν από τα μάτια τους τα υπόλοιπα παιδιά στο ασθενοφόρο, θυμάμαι ένα διάδρομο και στο τέλος του δεν ξέρω πως και τι αλλά είδα τον πατέρα μου. Περπάτησα από δω μέχρι εκεί και πρέπει να διένυσα την απόσταση σε δυο μέρες».

Μηχανή Αναζήτησης
Σχετικά Tags

Ποιος είναι πρωινιάτικα Χρήστος Χολίδης

Το ανοιχτό περιοδικό στην Ελλάδα (/ By Artmotion Network https://artmotion.com/?)

Artmotion Network

Artmotion Network είναι ο προεπιλεγμένος λογαριασμός για την ομάδα μας όπου γράφουμε και υποστηρίζουμε το διαδικτυακό περιοδικό. Διαδικτυακό περιοδικό για οτι συμβαίνει στην Ελλαδα και στην Ευρωπη

Σχετικά Άρθρα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button