Ψυχαγωγία

Συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ για τα σκάνδαλα του Αμερικανού ηθοποιού Άρμι Χάμερ

«Κραιπάλη. Απάτη. Κατάχρηση. Εθισμός. Διαφθορά. Κατά τη διάρκεια πέντε γενεών, οι άνδρες της οικογένειας Χάμερ έχουν πολλά σκάνδαλα»

Τα σκάνδαλα σεξουαλικής παρενόχλησης για τα οποία κατηγορείται ο Αμερικανός ηθοποιός, Άρμι Χάμερ, μαζί με άλλες διαμάχες στην οικογενειακή του ιστορία, πρόκειται να παρουσιαστούν λεπτομερώς σε ένα νέο ντοκιμαντέρ αληθινού εγκλήματος.

Το «House Of Hammer» υπόσχεται μια βαθιά κατάδυση σε πέντε γενιές της οικογένειας του ηθοποιού μέσα από «ένα θησαυροφυλάκιο με αρχεία και συνεντεύξεις από επιζώντες και μέλη της οικογένειας» που θα προβληθούν μέσω του Discovery+ και του ID, σύμφωνα με το δελτίο Τύπου του δικτύου.

«Κραιπάλη. Απάτη. Κατάχρηση. Εθισμός. Διαφθορά. Κατά τη διάρκεια πέντε γενεών, οι άνδρες της οικογένειας Χάμερ έχουν περισσότερα μυστικά και σκάνδαλα από ό,τι μπορεί να περιέχει οποιαδήποτε κρύπτη» αναφέρεται στο δελτίο Τύπου.

Στο αφιέρωμα, όπως σημειώνεται παρουσιάζεται «μια δυσλειτουργική δυναστεία με τους αρσενικούς χαρακτήρες της να επιδεικνύουν όλες τις καταστροφικές συνέπειες των προνομιούχων που ξεφεύγουν».

Μηχανή Αναζήτησης

«Τα καταγγελλόμενα εγκλήματα του Άρμι Χάμερ είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου» τονίζεται.

Οι ισχυρισμοί εναντίον του Χάμερ έγιναν γνωστοί για πρώτη φορά στις αρχές του 2021, όταν σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τον έκαναν να εγκαταλείψει τα γυρίσματα της ταινίας «Shotgun Wedding» με συμπρωταγωνίστρια τη Τζένιφερ Λόπεζ, αναφέρθηκε στο ΑΠΕ ΜΠΕ.

Ακολούθησαν και άλλες κατηγορίες και πέρσι ο ηθοποιός κατηγορήθηκε για βιασμό από μια γυναίκα, η οποία είπε ότι «νόμιζε ότι ο Χάμερ επρόκειτο να τη σκοτώσει».

Σύμφωνα με το Vanity Fair, ο ηθοποιός φέρεται να εισήχθη σε κέντρο αποτοξίνωσης τον Ιούνιο για να ζητήσει βοήθεια για τον εθισμό του στα ναρκωτικά, το αλκοόλ και για σεξουαλικά ζητήματα.

Ο Χάμερ αρνείται τις κατηγορίες σε βάρος του.

Σχετικά Tags

Άρμι Χάμερ Αμερικανός ντοκιμαντέρ Ηθοποιός

Το ανοιχτό περιοδικό στην Ελλάδα (/ By Artmotion Network https://artmotion.com/?)

Artmotion Network

Artmotion Network είναι ο προεπιλεγμένος λογαριασμός για την ομάδα μας όπου γράφουμε και υποστηρίζουμε το διαδικτυακό περιοδικό. Διαδικτυακό περιοδικό για οτι συμβαίνει στην Ελλαδα και στην Ευρωπη

Σχετικά Άρθρα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button