Ελλάδα

Συλλυπητήρια Κ. Τασούλα για την απώλεια του πρώην υπουργού Γιώργου Δασκαλάκη

Τη θλίψη του για την απώλεια του πρώην βουλευτή και υπουργού του ΠΑΣΟΚ Γιώργου Δασκαλάκη εξέφρασε ο πρόεδρος της Βουλής Κ. Τασούλας.

«Αποχαιρετούμε σήμερα με θλίψη τον πρώην βουλευτή, υπουργό και ένα από τα ιδρυτικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ, Γιώργο Δασκαλάκη. Η πολιτική του πορεία ήταν μακρά, δυναμική, εμπνευσμένη πάντα από την επιθυμία του να προσφέρει στο κοινό καλό, με συνεχή παρουσία στους κοινωνικούς αγώνες και υψηλό αίσθημα ευθύνης σε όλες τις θέσεις στις οποίες υπηρέτησε» ανέφερε προσθέτοντας:

«Διετέλεσε βουλευτής του ΠΑΣΟΚ τα διαστήματα 1981 – 1996 και 2000 – 2004, στην Α΄ Αθηνών, στη γενέτειρά του την Αρκαδία και στη Β΄ Αθηνών, ενώ υπήρξε Υφυπουργός Εμπορίου, αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών και Υφυπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών. Αξίζει να σημειωθεί πως τον Μάρτιο του 1994 ο Γιώργος Δασκαλάκης ήταν ο εισηγητής στη Βουλή του Νόμου 2193, με τον οποίο καθιερώθηκε η 19η Μαΐου ως ημέρα μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου. Στην οικογένεια και στους οικείους του εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια».

Το ανοιχτό περιοδικό στην Ελλάδα (/ By Artmotion Network https://artmotion.com/?)

Μηχανή Αναζήτησης

Artmotion Network

Artmotion Network είναι ο προεπιλεγμένος λογαριασμός για την ομάδα μας όπου γράφουμε και υποστηρίζουμε το διαδικτυακό περιοδικό. Διαδικτυακό περιοδικό για οτι συμβαίνει στην Ελλαδα και στην Ευρωπη

Σχετικά Άρθρα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button