Ελλάδα

Συνελήφθησαν τέσσερις ανήλικοι για τα επεισόδια στο ματς ΠΑΟ Ρουφ – Μακεδονικός

Μαζί τους οδηγήθηκαν στην Ασφάλεια άλλα δύο άτομα – Στα έκτροπα τραυματίστηκαν δύο αστυνομικοί

Σε συλλήψεις έξι ατόμων, μεταξύ αυτών και τέσσερις ανήλικοι, προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ. μετά τη λήξη του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων ΠΑΟ Ρουφ – Μακεδονικός, που διεξήχθη χθες Σάββατο στο γήπεδο Ρουφ για διάπραξη διαφόρων αδικημάτων.

Όπως έγινε γνωστό σήμερα, στα χθεσινά επεισόδια τραυματίστηκαν δύο αστυνομικοί. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα. Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία, μετά τη λήξη του ποδοσφαιρικού αγώνα ομάδα περίπου 100 ατόμων, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους με κουκούλες τύπου full face, εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο με σκοπό να επιτεθεί σε παίκτες και οπαδούς της αντίπαλης ομάδας.

Οι αστυνομικές δυνάμεις που επενέβησαν άμεσα, δέχθηκαν σφοδρή επίθεση με ρίψη πετρών, πλαστικών καθισμάτων, μπουκαλιών, φωτοβολίδων και πυροσβεστήρων. Οι αστυνομικές δυνάμεις με χρήση των αναγκαίων μέσων, τους απώθησαν εκτός του γηπέδου. Η ομάδα των χούλιγκαν, μετά την έξοδο της από το γήπεδο, επιτέθηκε εκ νέου σε αστυνομικές δυνάμεις με ρίψη τεμαχίων μαρμάρων, πετρών, φωτοβολίδων χειρός και ευθείας βολής.

Μετά από συντονισμένες κινήσεις συνελήφθησαν έξι άτομα συμμετείχαν στα επεισόδια και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία, για τα –κατά περίπτωση- αδικήματα της διατάραξης κοινής ειρήνης, απόπειρας επικίνδυνων σωματικών βλαβών κατά συναυτουργία, φθοράς ξένης ιδιοκτησίας, βίας κατά υπαλλήλων, απείθειας και παραβάσεων της νομοθεσίας περί φωτοβολίδων και βεγγαλικών, περί εξαρτησιογόνων ουσιών, περί όπλων και περί αντιμετώπισης βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις.

Μηχανή Αναζήτησης

Στο χώρο που έλαβαν χώρα τα επεισόδια βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρεις ενεργοποιημένες φωτοβολίδες και πέτρα.

Σχετικά Tags

Ρουφ επεισόδια

Το ανοιχτό περιοδικό στην Ελλάδα (/ By Artmotion Network https://artmotion.com/?)

Artmotion Network

Artmotion Network είναι ο προεπιλεγμένος λογαριασμός για την ομάδα μας όπου γράφουμε και υποστηρίζουμε το διαδικτυακό περιοδικό. Διαδικτυακό περιοδικό για οτι συμβαίνει στην Ελλαδα και στην Ευρωπη

Σχετικά Άρθρα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button