Τρόπος ζωής

Τέιλορ Σουίφτ: Επίτιμη διδάκτωρ του Πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης

Επίτιμη διδάκτωρ καλών τεχνών του Πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης θα αναγορευτεί, στις 18 Μαΐου, η Τέιλορ Σουίφτ, η οποία θα μιλήσει στο Yankee Stadium, όπως ανακοίνωσε το ίδρυμα. Ο επίσημος τίτλος που θα της απονεμηθεί είναι Doctor of Fine Arts.

Η Σουίφτ έχει παλιότερους δεσμούς με το NYU, καθώς το Πανεπιστήμιο διεξήγαγε ένα μάθημα με αντικείμενο τη δουλειά της, αν και αυτό δεν επηρέασε την απόφαση για την απονομή του τίτλου.

Η ακτιβίστρια για τα δικαιώματα των ατόμων με αναπηρία Judith Heumann θα μιλήσει στους αποφοίτους στο Yankee Stadium στην βραδιά της τελετής. Η Heumann εμφανίστηκε στην ταινία «Crip Camp: A Disability Revolution», η οποία ήταν υποψήφια για το καλύτερο ντοκιμαντέρ στα περσινά Όσκαρ.

Μηχανή Αναζήτησης

Είναι η συγγραφέας του βιβλίου του 2020 «Being Heumann: An Unrepentant Memoir of a Disability Rights Activist» και παράγει το podcast «The Heumann Perspective», στο οποίο συμμετέχουν μέλη της κοινότητας με αναπηρίες.

Το ανοιχτό περιοδικό στην Ελλάδα (/ By Artmotion Network https://artmotion.com/?)

Artmotion Network

Artmotion Network είναι ο προεπιλεγμένος λογαριασμός για την ομάδα μας όπου γράφουμε και υποστηρίζουμε το διαδικτυακό περιοδικό. Διαδικτυακό περιοδικό για οτι συμβαίνει στην Ελλαδα και στην Ευρωπη

Σχετικά Άρθρα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button