Ψυχαγωγία

Τζέιμς Μποντ: Η παραγωγός λέει ότι η επόμενη ταινία θα «επανεφεύρει» τον 007

Η παραγωγός της κινηματογραφικής σειράς Τζέιμς Μποντ, Μπάρμπαρα Μπρόκολι, υποσχέθηκε ότι η 26η ταινία του franchise θα «επανεφεύρει» το 007.

Σε ομιλία της σε πρόσφατη εκδήλωση, στη διάρκεια της οποίας η ίδια μαζί με τον ετεροθαλή αδερφό της Μάικλ Γουίλσον ανακηρύχθηκαν μέλη της Βρετανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου (BFI), η Μπρόκολι είπε ότι δεν έχουν επιλέξει ακόμη αντικαταστάτη για τον Ντάνιελ Κρεγκ.

«Κανείς δεν είναι υποψήφιος» είπε η Μπάρμπαρα Μπρόκολι.

Δεν υπάρχει κανείς υποψήφιος

«Δεν υπάρχει κανείς υποψήφιος. Δουλεύουμε πού να πάμε μετά με τον χαρακτήρα, το συζητάμε. Δεν υπάρχει σενάριο και δεν μπορούμε να καταλήξουμε σε ένα μέχρι να αποφασίσουμε πώς θα προσεγγίσουμε την επόμενη ταινία γιατί, στην πραγματικότητα, είναι μια επανεφεύρεση του Μποντ. Επανεφευρίσκουμε ποιος είναι και αυτό απαιτεί χρόνο» διευκρίνισε η Μπρόκολι τονίζοντας ότι τα γυρίσματα της επόμενης ταινίας Μποντ δεν θα αρχίσουν μέχρι το 2025.

Μηχανή Αναζήτησης

Οι φήμες πως ο Ίντρις Έλμπα εξετάζεται για τον ρόλο

Ίντρις Έλμπα

Νωρίτερα φέτος, η Μπάρμπαρα Μπρόκολι αναφέρθηκε στις φήμες ότι ο Ίντρις Έλμπα εξετάζεται για τον ρόλο.

«Λοιπόν, γνωρίζουμε τον Ίντρις, είμαστε φίλοι μαζί του και είναι ένας υπέροχος ηθοποιός. Και, ξέρετε, ήταν μέρος της συζήτησης, αλλά είναι πάντα δύσκολο να κάνεις συζήτηση όταν έχεις κάποιον όπως ο Κρεγκ στον ρόλο» είπε εκείνη την εποχή σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Το ανοιχτό περιοδικό στην Ελλάδα (/ By Artmotion Network https://artmotion.com/?)

Artmotion Network

Artmotion Network είναι ο προεπιλεγμένος λογαριασμός για την ομάδα μας όπου γράφουμε και υποστηρίζουμε το διαδικτυακό περιοδικό. Διαδικτυακό περιοδικό για οτι συμβαίνει στην Ελλαδα και στην Ευρωπη

Σχετικά Άρθρα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button