Τεχνολογία
Trending

Το καλύτερο μέρος για να δημοσιεύσετε το άρθρο σας

Αν θέλετε μια ανάρτηση, το καλύτερο και πιο εύκολο με διαφορά είναι το Open Magazine. Για να είμαι ειλικρινής, δεν νομίζω ότι ένα άλλο blog αξίζει τον κόπο, καθώς οι περισσότεροι ιστότοποι δεν θα σας δώσουν επιστροφή στα χρήματά σας.
Αυτό το περιοδικό παρέχει νέα από όλο τον κόσμο και άρθρα μελών.
Αυτό το περιοδικό προσφέρει τόσες πολλές επιλογές, ως αρχάριος, θα θέλετε ένα ιστολόγιο που είναι εύκολο και δεν απαιτεί δεξιότητες κωδικοποίησης.
Μπορείτε να δημοσιεύσετε την ιστορία σας με 16 τρόπους. άρθρα, εικόνες, γκαλερί, βίντεο, μουσική, δημοσκοπήσεις, κουίζ, ανοιχτές λίστες κ.λπ.
Αυτό το περιοδικό σάς παρέχει πίνακα ελέγχου, μια εύχρηστη μορφή, και πραγματικά προσελκύει επισκέπτες εάν χρησιμοποιείτε λέξεις-κλειδιά.
Ένα άλλο εξαιρετικό εργαλείο που έχει προσθέσει το περιοδικό είναι ότι τα άρθρα σας μεταφράζονται σε 14 διαφορετικές γλώσσες. Οι μεταφράσεις γίνονται με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορούν να διαβαστούν από όλες τις μηχανές αναζήτησης (Google, Yandex , Baidu …) σε όλες τις γλώσσες.
Η Artmotion έχει επίσης τη δική της μηχανή αναζήτησης, επομένως τα άρθρα σας εμφανίζονται σε αυτήν τη μηχανή αναζήτησης, κερδίζοντας έτσι ακόμα περισσότερους επισκέπτες. Μπορείτε να δείτε το κατάλογο με websites
Καθώς το ιστολόγιό σας μεγαλώνει, ίσως θέλετε να αλλάξετε την εμφάνιση του ιστότοπού σας και να προσθέσετε περισσότερες δυνατότητες για το αυξανόμενο κοινό σας. Αυτό σημαίνει ότι είναι σημαντικό να επιλέξετε την πλατφόρμα ”The Open Magazine” που είναι ευέλικτη, με περιθώρια ανάπτυξης.
Επίσης στέλνουν (χωρίς κόστος) newsletter κάθε Σαββατοκύριακο σε 300.000+ συνδρομητές με τυχαία άρθρα
Θα ήθελα να σας προσκαλέσω να συνεισφέρετε τα άρθρα σας για δημοσίευση σε αυτό το περιοδικό όπου μπορείτε να λάβετε μεγάλο αριθμό προβολών και κλικ για τα ιστολόγιά σας και επίσης θα αποκτήσετε καλή φήμη για εσάς και το website σας.
Θα συνιστούσα ανεπιφύλακτα να ξεκινήσετε ένα άρθρο.

Write for us   Big Web Directory

Artmotion Network

Artmotion Network είναι ο προεπιλεγμένος λογαριασμός για την ομάδα μας όπου γράφουμε και υποστηρίζουμε το διαδικτυακό περιοδικό. Διαδικτυακό περιοδικό για οτι συμβαίνει στην Ελλαδα και στην Ευρωπη

Σχετικά Άρθρα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button