Κόσμος

Το κόστος των 16 νεκρών είναι βαρύ

Σφοδρές συγκρούσεις ξεσπούν στη Λωρίδα της Γάζας, με μεγάλες απώλειες τόσο για το στρατιωτικό σώμα της Χαμάς όσο και για τις ισραηλινές δυνάμεις.

Όπως ανακοίνωσε το βράδυ της Τετάρτης ο εκπρόσωπος του IDF, αντιναύαρχος Ντάνιελ Χαγκάρι, οι ισραηλινές επίγειες δυνάμεις κατάφεραν να διαπεράσουν την πρώτη γραμμή άμυνας της Χαμάς στο βόρειο τμήμα της Γάζας και προχωρούν πλέον προς θέσεις πολύ κοντά στην πόλη της Γάζας.

Οι ισραηλινές δυνάμεις υποστηρίζονται από πυροβολικό, αεροπορία και ναυτικές δυνάμεις. Παρ’ όλα αυτά, υπάρχουν απώλειες, καθώς τουλάχιστον 16 ισραηλινοί στρατιώτες έχουν χάσει τη ζωή τους στις συγκρούσεις με τους ενόπλους της Χαμάς, ενώ υπάρχουν και πολλοί τραυματίες.

“Η επίθεση στην εδαφική βάση συνεχίζεται όπως είχε προγραμματιστεί”, επισημαίνει ο Ντάνιελ Χαγκάρι, προσθέτοντας: “Με προσεκτικό σχεδιασμό, ακριβείς πληροφορίες και συντονισμένες επιθέσεις από ξηρά, αέρα και θάλασσα, οι δυνάμεις μας διέλυσαν τις πρώτες γραμμές άμυνας της Χαμάς στο βόρειο τμήμα της Λωρίδας της Γάζας”.

Μηχανή Αναζήτησης

Αν θελετε να δημοσιεύσετε το αρθρο σας στο περιοδικό μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Artmotion Network

Artmotion Network είναι ο προεπιλεγμένος λογαριασμός για την ομάδα μας όπου γράφουμε και υποστηρίζουμε το διαδικτυακό περιοδικό. Διαδικτυακό περιοδικό για οτι συμβαίνει στην Ελλαδα και στην Ευρωπη

Σχετικά Άρθρα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button