Ταξίδια

Το πιο αηδιαστικό εστιατόριο του κόσμου – Δείτε πώς τρώνε οι πελάτες

Τα φαγητά που σερβίρονται μοιάζουν με… περιττώματα

Ένα εστιατόριο στην πρωτεύουσα της Ταϊβάν έχει καταφέρει να κάνει «χρυσές δουλειές». Το concept του όμως προκαλεί εντύπωση καθώς παραπέμπει στην τουαλέτα και η διακόσμηση του ή τα φαγητά του θυμίζουν την…ανθρώπινη ανάγκη.

Οι ιδιοκτήτες του "Modern Toilet Restaurant" στην Ταϊπέι, δημιούργησαν ένα εστιατόριο όπου τα πάντα μέσα, από τα καθίσματα, μέχρι το φαγητό έχουν εμπνευστεί από το «μέρος». Έτσι, με το που μπαίνει κάποιος στο μαγαζί αντικρίζει μια σειρά από λεκάνες στις οποίες μπορεί να καθίσει και να δειπνήσει, καθώς και πολλά διακοσμητικά στους τοίχους και στον χώρο, τα οποία παραπέμπουν σε περιττώματα.

Αντί να προκαλεί αίσθημα αηδίας πάντως, το εστιατόριο έχει καταφέρει με κάποιο τρόπο να κάνει χιλιάδες τουρίστες από όλο τον πλανήτη να το επισκεφτούν.

Μηχανή Αναζήτησης

Η επιτυχία του είναι τέτοια που από το 2004 όταν και άνοιξε το πρώτο στην πρωτεύουσα, στη συνέχεια άνοιξαν άλλα δύο στην Ταϊβάν.

Τα πιάτα του Modern Toilet Restaurant είναι επίσης εμπνευσμένα από την τουαλέτα, σερβίρονται μέσα σε μίνι λεκάνες, ενώ τα ποτά έρχονται μέσα σε ουροσυλλέκτες.

Σχετικά Tags

τουαλέτα εστιατόριο

Το ανοιχτό περιοδικό στην Ελλάδα (/ By Artmotion Network https://artmotion.com/?)

Artmotion Network

Artmotion Network είναι ο προεπιλεγμένος λογαριασμός για την ομάδα μας όπου γράφουμε και υποστηρίζουμε το διαδικτυακό περιοδικό. Διαδικτυακό περιοδικό για οτι συμβαίνει στην Ελλαδα και στην Ευρωπη

Σχετικά Άρθρα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button