Ψυχαγωγία

Το Disney+ ετοιμάζει Live Action σειρά για τον King Kong

Οι λάτρεις του King Kong βρήκαν την σειρά τους αφού το Disney+ ετοιμάζει Live Action σειρά αφιερωμένη σε εκείνον.

Την είδηση έκανε γνωστή το Variety το οποίο αποκαλύπτει ότι το Disney+ έχει στα σκαριά μια σειρά αφιερωμένη στον King Kong.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η σειρά θα ρίξει φως στην δημιουργία του Kong αλλά και στα μυστήρια που συμβαίνουν στην γενέτειρα του το Skull Island.

Η Stephany Folsom που πρόσφατα προσάρμοσε το Paper Girls για το Amazon θα γράψει και θα είναι παραγωγός για την σειρά. Στην παραγωγική ομάδα της σειράς θα βρίσκονται οι James Wan, Michael Clear και Rob Hackett.

Μηχανή Αναζήτησης

Η σειρά, όπως αναφέρει το lordoftheseries.gr αντλεί έμπνευση από τα βιβλία του Merian C. Cooper αλλά και τις νουβέλες του Joe DeVito. Δεν φαίνεται πως θα υπάρχει σύνδεση με τις ταινίες που έχουν κυκλοφορήσει και λογικά πρόκειται να δούμε έναν πιο σύγχρονο King Kong. Φυσικά είναι πολύ νωρίς για να μιλάμε για ημερομηνία κυκλοφορίας οπότε μείνετε μαζί μας για ότι νεότερο.

Το ανοιχτό περιοδικό στην Ελλάδα (/ By Artmotion Network https://artmotion.com/?)

Artmotion Network

Artmotion Network είναι ο προεπιλεγμένος λογαριασμός για την ομάδα μας όπου γράφουμε και υποστηρίζουμε το διαδικτυακό περιοδικό. Διαδικτυακό περιοδικό για οτι συμβαίνει στην Ελλαδα και στην Ευρωπη

Σχετικά Άρθρα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button