Ψυχαγωγία

Φαίη Σκορδά για βιασμό 12χρονης: «Αυτό που γίνεται από το πρωί ως το βράδυ είναι σαν εξοικείωση με τον διάολο»

Η παρουσιάστρια καυτηρίασε τον καταιγισμό πληροφοριών για την υπόθεση από τους τηλεοπτικούς σταθμούς

Θέση στην καταιγισμό πληροφοριών από τους τηλεοπτικούς σταθμούς για την υπόθεση του βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης από τον Κολωνό πήρε σήμερα μέσω της εκπομπής της η Φαίη Σκορδά.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ένα κομμάτι που θίχτηκε, όταν συναντήθηκα με τους δημοσιογράφους, είναι αυτό της επικαιρότητας και είπα κάτι, που πραγματικά με προβληματίζει σαν μαμά και σαν γυναίκα. Όλο αυτό από το πρωί μέχρι το βράδυ θεωρώ ότι μας δημιουργεί μια «εξοικείωση» με το κακό. Μια «εξοικείωση» με τον διάολο, δεν ξέρω πως αλλιώς να το πω».

«Αν δεις τώρα κάτι πολύ άσχημα δίπλα σου, θα σοκαριστείς και δεν θα μπορείς να το διαχειριστείς. Αν όμως το βλέπεις κάθε μέρα, είναι σαν να μας λένε, ότι αυτό υπάρχει. Όχι, δεν υπάρχει! Δεν θέλω να υπάρχει. Θέλω να είναι μια φορά, που θα το καυτηριάσω και δεν θα το ξαναδώ μπροστά μου. Δεν θέλω να το βλέπω συνέχεια και μιλάω σαν τηλεθεάτρια» συμπλήρωσε η Φαίη Σκορδά.

«Αυτό ήθελα να πω. Δεν θέλω να το βλέπω συνέχεια, γιατί δεν θέλω να υπάρχει. Όχι να εθελοτυφλώ και να στρουθοκαμηλίζω, σε καμία περίπτωση. Θέλω, όταν βρίσκεται, να καυτηριάζεται και να λύνεται εκείνη τη στιγμή» κατέληξε.

Μηχανή Αναζήτησης
Σχετικά Tags

βιασμός ανηλίκου Κολωνός Φαίη Σκορδά

Το ανοιχτό περιοδικό στην Ελλάδα (/ By Artmotion Network https://artmotion.com/?)

Artmotion Network

Artmotion Network είναι ο προεπιλεγμένος λογαριασμός για την ομάδα μας όπου γράφουμε και υποστηρίζουμε το διαδικτυακό περιοδικό. Διαδικτυακό περιοδικό για οτι συμβαίνει στην Ελλαδα και στην Ευρωπη

Σχετικά Άρθρα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button