Τρόπος ζωής

Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου και ΣΤΑΣΥ δίνουν χρώμα στην πόλη

Η συνεργασία του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου και της ΣΤΑ.ΣΥ (Σταθερές Συγκοινωνίες) δεν είναι καινούργια. Ολοκαίνουργιο είναι, όμως, «το ντύσιμο» ενός από τους συρμούς της ΣΤΑ.ΣΥ, με τα σχέδια και τα καλοκαιρινά χρώματα της φετινής εικαστικής ταυτότητας του Φεστιβάλ, που συνυπογράφουν ο σπουδαίος εικαστικός Γιάννης Βαρελάς με το διακεκριμένο δημιουργικό γραφείο G Design.

Πρόκειται για ένα «φεστιβαλικό» τραμ, που δίνει μια επιπλέον χρωματική νότα στους πορτοκαλί συρμούς που έθεσε σε λειτουργία στις αρχές του χρόνου η ΣΤΑ.ΣΥ, ομορφαίνοντας τις γειτονιές της Αθήνας.

Φεστιβάλ και ΣΤΑ.ΣΥ, λοιπόν, συμπράττουν δημιουργικά. Δίνουν χρώμα στην πόλη και θυμίζουν σε κάθε επιβάτη και περαστικό ότι για άλλο ένα καλοκαίρι ο πολιτισμός γιορτάζει. Το δε Φεστιβάλ είναι και πάλι εδώ με ένα πλήρες πρόγραμμα συναυλιών, χορευτικών και θεατρικών παραστάσεων, αλλά και με συζητήσεις, χαλαρές βραδιές και πάρτι: από το Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου μέχρι τη Μικρή Επίδαυρο και από το μαγευτικό Ηρώδειο μέχρι το βιομηχανικό συγκρότημα της Πειραιώς 260.

Απολαύστε τη μετακίνηση στην πόλη με τις Σταθερές Συγκοινωνίες και μελετήστε το πρόγραμμα του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου για τις επόμενες εκδηλώσεις, συναυλίες και παραστάσεις.

Μηχανή Αναζήτησης

--

Το ανοιχτό περιοδικό στην Ελλάδα (/ By Artmotion Network https://artmotion.com/?)

Artmotion Network

Artmotion Network είναι ο προεπιλεγμένος λογαριασμός για την ομάδα μας όπου γράφουμε και υποστηρίζουμε το διαδικτυακό περιοδικό. Διαδικτυακό περιοδικό για οτι συμβαίνει στην Ελλαδα και στην Ευρωπη

Σχετικά Άρθρα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button