Αθλητισμός

Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες: Το απίστευτο πρόβλημα ενός σκιέρ με το μόριο του

Ένα από τα πιο «άγρια» αθλήματα των Αγώνων

Ο Φινλανδός σκιέρ, Ρεμί Λίντχολμ αντιμετώπισε ένα απίστευτο πρόβλημα μετά το τέλος του αγώνα στο σκι αντοχής των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων του Πεκίνο.

Ο ίδιος αποκάλυψε ότι όταν ολοκλήρωσε την προσπάθειά του σε ένα από τα πιο «άγρια» αθλήματα των Αγώνων, το μόριο του είχε παγώσει από το κρύο και χρειάστηκε μία θερμοφόρα για να το επαναφέρει στην κατάλληλη θερμοκρασία.

«Μπορείτε να μαντέψετε ποιο μέρος του σώματος ήταν λίγο παγωμένο όταν τελείωσα, ήταν ένας από τους χειρότερους αγώνες που έχω συμμετάσχει. Όταν τα μέρη του σώματος άρχισαν να ζεσταίνονται μετά τον τερματισμό, ο πόνος ήταν αφόρητος», τόνισε χαρακτηριστικά σε ΜΜΕ της πατρίδας του ο Λίντχολμ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο αγώνας δεν διαρκεί πολύ πάνω από μία ώρα, αλλά οι αθλητές χάνουν περίπου 1.000 θερμίδες, με πολλούς από αυτούς να καταρρέουν στον τερματισμό.

Μηχανή Αναζήτησης

Ο Φινλανδός έχει αντιμετωπίσει μάλιστα το ίδιο πρόβλημα και στο παρελθόν, ενώ φέτος αγώνας μειώθηκε κατά τα 20 χιλιόμετρα λόγω του πρωτοφανούς κρύου.

Για την ιστορία, ο Λίνχολμ τερμάτισε 28ος στο σκι αντοχής των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων.

A Finnish cross-country skier had an extremely uncomfortable experience at the Winter Olympics in Beijing this year, when his penis froze for the second time during a cross-country skiing race. https://t.co/0faYwJ9hjw

— Fox5NY (@fox5ny) February 20, 2022

Σχετικά Tags

σκιέρ Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες

Το ανοιχτό περιοδικό στην Ελλάδα (/ By Artmotion Network https://artmotion.com/?)

Artmotion Network

Artmotion Network είναι ο προεπιλεγμένος λογαριασμός για την ομάδα μας όπου γράφουμε και υποστηρίζουμε το διαδικτυακό περιοδικό. Διαδικτυακό περιοδικό για οτι συμβαίνει στην Ελλαδα και στην Ευρωπη

Σχετικά Άρθρα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button